Hur man installerar bakruta i en lastbil

Det första du kan frestas att göra när du bestämmer dig för att installera ett bakrutan på din bil är öppna kartongen och stirra dubiously på den nya packningen. Den djupa söm som löper helt runt packningen platser till kanterna av fönsteröppningen, men de upphöjda kanterna på varje sida av sömmen utgör ett problem vid installation av glaset. Du kommer att bli glad att veta att auto glas butiker och entusiaster lastbil har använt en beprövad metod för generationer. Du kan använda samma metod för att installera det bakre glaset i din truck på några minuter. Saker du behöver
Blanket rep
Bomull, 1/4-tums diameter
Assistant
Visa fler instruktioner
1

Placera nya fönsterglas på en filt. Montera det inre (grunt) söm i den nya packningen runt tre sidor och alla fyra hörnen av glaset. Vrid den sista delen av packningen och montera den inre sömmen över återstående kanten av glaset.
2

Skär en längd av 1/4-tums bomull rep för att passa runt omkretsen av packningen . Tillåt en extra 2 meter rep att arbeta med.
3

Lägg repet runt utsidan av packningen med ändarna av repet på toppen av fönstret. Skjut bomull rep in i den yttre sömmen av packningen och låta ändarna av repet för att hänga över den övre kanten av packningen.
4

Be en assistent för att hålla glaset på plats mot utsidan av fönsteröppningen, med ändarna av bomull rep hänger inne i hytten på lastbilen.
5

Ta ställning inne i lastbilen som gör att du kan ta tag i ändarna av repet. Håll ena änden av repet ordentligt och sakta dra den andra änden av repet mot dig. Lägg märke till den inre kanten av packningen veck inne i lastbilen som du drar i repet ur sömmen.
6

Fortsätt att dra bomull rep långsamt inne i lastbilen som sittplats den inre läppen av packningen på kanterna på fönsteröppningen. När du når halvvägs, kan du börja dra i andra änden av linan på samma sätt. Installationen är färdig när det nya fönstret är på plats och du har en handfull bomull rep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144324.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.