Lägga till en Cab till en lastbil

En lastbil hytt är den perfekta lösningen för lastbilschaufförer som vill ge skydd för förvaringen. Den lastbilshytt kan också användas för att skapa ett strö område för lastbilschaufförer som spenderar mycket tid på vägen. Det finns många tillverkare av hytter att välja mellan. Även om du kan få dem att installera hytten för dig, tar det inte mycket tid eller energi att göra det själv. Saker du behöver
Cab och monteringssats
Skumtejp
Assistant Review Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Linje basen skenor lastbilshytt med skum tejp. Det är lättast att tillämpa basen skenorna med skum om hytten är upp och ner. Be en vän eller någon annan vuxen som hjälper dig med detta.
2

Installera hytten på lastbilen. Du kan behöva få en vän att hjälpa dig med detta. Lyft båda långa ändar hytten och placera den försiktigt på lastbilens baksida. Om du har en gaffeltruck, kan du använda den för att lyfta hytten och placera den över flaket. Däremot har de flesta människor inte tillgång till en gaffeltruck eller lyftanordning.
3

Passa lastbilshytten på sängen. Square hytten på sängen och göra en körning runt för att se till att hytten är uppradade med sidorna flaket.
4

Använd klämmorna som lägret med din hytt kit och klämma hörn hytten där den möter kanterna på lastbilens flak. Använd en skruvmejsel för att stadigt fästa klämmorna på plats.
5

Lämna bakluckan och stäng lastbilen förarhyttens bakre luckan. Kläm aluminium flikarna på båda sidor av dörren sylt. Pressa upp i klämman för att dra åt den med ena handen, samtidigt som du använder den andra handen för att hålla klämman på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144295.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.