Hur man byter sidostyckena på en Bronco

sidostyckena på en Ford Bronco finns på de främre höger och vänster sida av kroppen mellan de främre dörrarna och den främre stötfångaren. Sidostyckena skyddar underredet och slutföra utseende av Bronco kropp. Båda panelerna är säkrade vid ramen på samma sätt, och ersättning processen tar cirka två timmar för båda. Saker du behöver
10-tons domkraft
två pallbockar
Phillips skruvmejsel
Ratchet set
vän att hjälpa
Replacement sidostyckena
Visa mer Instruktioner
1

Lossa hjul muttrarna på främre högra och vänstra hjulen med en rörtång. Höj de främre högra och vänstra sidorna av Bronco med en 10-tons domkraft. Sänk Bronco på ett par pallbockar för stöd när du arbetar.
2

bort däcken från axlarna, och ställ dem åt sidan. Ta bort skruvarna som håller fast hjulet väl täcka på ramen med en Phillips skruvmejsel, och dra kåpan åt sidan.
3

bort de kvarhållande bultarna som håller kvartalet panelen till ramen inuti hjulhuset och längs ramen där panelen och ramen möts. Använd en spärrfunktion set. Skruvarna kommer att vara i fri sikt. Har en kompis dra kvartalet panelen utanför ramen.
4

Placera det nya kvartalet panel på ramen, och ha en vän att hålla den på plats. Flytta panelen tills monteringshålen radas upp med med dem på ramen. Sätt i bultarna och dra åt dem.
5

Placera hjulet väl täcka på ramen och dra åt skruvarna. Placera däcket på axeln, och något kan dra åt muttrarna. Höj Bronco av domkraften står, och sänk den till marken. Dra åt hjulmuttrarna Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144292.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.