Hur att bogsera en Pickup

Att veta hur man bogsera en pickup kan visa sig vara en viktig färdighet under hårt väder eller efter en mindre bilolycka. Du kanske måste rädda en vän eller familjemedlem under en storm och kan vidta omedelbara åtgärder. Bogsering en pickup själv är enkelt om du har en bil med en tillräckligt hög dragkapacitet för jobbet. En större dragfordon kan vara nödvändigt för bogsering tyngre pickup lastbilar. Saker du behöver
Tow dolly
Bogsering kedjor
fordon med dragkrok
Visa fler instruktioner
1

Hitta en lastbil tålig nog att bogsera din lastbil. En fiberkabel dolly är det bästa alternativet eftersom det inte borde lägga så mycket vikt som en fullstor trailer.
2

recension maximibeloppet din dragkrok kan dra till att du har rätt dragkapacitet. Ta summan av lastbilens vikt och bogsera dolly du ska använda för att beräkna antalet. Addera 3

Dra trucken på bogsera dolly. Justera hjulen, och sedan gradvis styra framhjulen framåt tills lastbilens vikt är jämnt fördelad. Tryck på knappen nödljus på pickup bogseras.
4

Harness lastbilen med hjälp av bogsering kedjorna. Kraftiga kedjor kommer att bidra till att anslutningen håller medan bogsering. Vira kedjan runt lastbilens däck och över bottnen av fordonet.
5

Stäng av nödbromsen och börjar röra på bärgningsbil. Flytta först långsamt för att se till pickup bogseras är säker och det kan dras på ett säkert sätt. Bo utanför trafikerade vägar och bibehålla en måttlig takt. Justera för bredare svängar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144253.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.