Hur man installerar Cab Lights på en Dodge

Dodge lastbilar är full-size pickup lastbilar som tillverkas av Chrysler Group LLC. Känd för sin stora säng lastkapacitet, kraftfull motor och maskulin design, Dodge lastbilar är en av de mest populära märket av pickup i USA Det finns många sätt du kan ändra din Dodge lastbil. Dock har en funktion blivit alltmer populär bland förare pickup. Cab lampor är små lampor som hjälper öka synligheten och finns i ett urval av bärnsten, rök eller klar färgton och installeras på den främre delen av kabinen huven. Saker du behöver Flighter Dodge ljus kit
Drill
Tape
Saxar
Visa fler instruktioner
1

bort headliner på insidan av ditt cab.
2

Ta mallen ur ljuset satsen och klipp längs de streckade linjerna att göra cut-out mall. Mallen hjälper dig att se exakt var du ska placera hytten lyser. Efter att ha klippt ut mallen linje upp pilen med den nedre kanten av vindrutan packningen.
3

Tejpa mallen ner till huven. Se till att tejpa mallen väl eftersom du kommer att borra genom eller i närheten av pappret.
4

körnare hål genom mallen för att markera var du ska borra hålen för hyttbelysning.

5

Borra hålen med en 3/4-tums borr och använd körnare hål i skabelonen hål i huven. En mindre borr rekommenderas inte eftersom plåten är mycket tålig. Alla borrhål bör vara av samma storlek som de skruvar som kommer i hytten ljus kit. Detta kommer att variera beroende på vilken modell Dodge lastbil du har.
6

Ta bort mallen och tejpa. Sätt i hytten lamporna på toppen av kabinen huven. Få i hytten och Dra glödlampan uttag och ledningar igenom.
7

bort dig headliner med en Phillips skruvmejsel och kör ledningar cab ljuset mot passagerarsidan interna fotsteget. Dra upp pelaren passagerarsidan och anslut ledningarna innerbelysning till pluggen där fabriksmonterade hytten ljus skulle ha placerats. Pelaren är täckt av en platt plastlock insatt i instrumentbrädan och är beläget i det främre hörnet av hytten där strecket möter ramen av dörren.
8

Byt ut innertaket. Slå strålkastarna i din Dodge och dina lampor cab kommer en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144223.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.