Hur man bygger en Wood Lastbil Topper

Göra en topper för din lastbil ger dig en plats att sova när camping, tillsammans med förmågan att transportera varor i din lastbil och hålla dem ur weather.Using några grundläggande material och en lite know-how, kan du bygga en lastbil topper ganska lätt, ger många års god användning. Den topper passar en lastbil med en 4-by-8-fot säng. Saker du behöver
4-fot långa 2-av-2-tums skivor (6) katalog epoxilim
Drill
Screwdriver bit
3-tums träskruvar
8 -fot långa 2-av-2-tums skivor (2) katalog 4-by-8-fots 1/2-inch-thick plywoodskiva (1) katalog 2-by-8-fot 1/2 -tums-tjock plywoodskivor (2) katalog 2-by-4-fot 1/2-inch-thick plywoodskivor (2) katalog Caulk
Caulk pistol
1-tums träskruvar
1-tums plåt skruvar
Paint
Roller
2 gångjärn
Tvådelad dörr lås spärren
Visa fler instruktioner
1

Limma på plats en 4-fot långa 2-av-2-tums ombord vid varje hörn av 8-fot långa flaket med epoxy lim. Detta steg placerar de fyra stolparna som behövs för att göra stödet rutan för lastbilens topper.
2

Fäst de återstående två 4-fot långa 2-av-2s på toppen av stolparna längs 4 -fot breda sidor av flaket med hjälp av en borr, skruvmejsel bit och 3-tums träskruvar. Detta steg gör Krysstag bitar av stödet rutan för lastbilens topper.
3

Fäst 8-fot långa 2-av-2s till toppen av de bärande stolparna där de är parallella med varandra och parallella med de åtta-fots sidor av flaket med borrmaskin, skruvmejsel bit och tre-tums skruvar trä. Detta steg placerar bitarna längd stöd för stöd rutan för lastbilens topper.

Vid denna punkt, kommer du har avslutat lastbil topper stöd rutan. Det bör stå cirka 2 meter ovanför den övre delen av sidan och vakter främre och baklucka av trucken.
4

Position två 2-av-åtta-fots 1/2-inch-thick plywoodskivor längs de åtta-fots sidor av trucken topper s bärlåda på motsatta sidor från varandra. Bifoga dessa skivor till lastbilen topper bärlåda genom att köra 3-tums träskruvar genom dem med borrmaskin och skruvdragare bit och in i stolpen och längsgående stöd av stödet rutan för lastbilens topper. Detta steg positionerar sidorna av trucken underhållningsvärde.
5

Placera en 2-av-4 fot 1/2-inch-thick plywoodskiva längs fronten 4-fots sidan av trucken topper s bärlåda . Fäst bit till lastbil topper bärlåda med borrmaskin och skruvdragare bit att köra 3-tums träskruvar genom 2-by-4 fot bit och in i stolparna och bredd stöder av topper stöd rutan. Detta steg placerar den främre sidan av trucken underhållningsvärde.
6

Placera en 4-gånger-åtta-fots 1/2-inch-thick plywoodskiva på toppen av lastbilen topper s stöd låda. Fäst plywood till stöd lådan med borrmaskin och skruvdragare bit att köra 3-tums träskruvar genom plywoodskiva och i de längsgående och bredd stöd bitarna i lådan. Detta steg placerar toppen av lastbilen underhållningsvärde.
7

Position en dörr gångjärn in i vardera av de övre hörnen av den bakre sidan av trucken underhållningsvärde lådan. Placera dessa där de kommer att öppna mot baksidan toppen av lådan. Gångjärnen kan du öppna baksidan av lastbilen topper. Fäst gångjärnen till de övre hörnen av lådan med 3-tums träskruvar.
8

Fäst resterande 2-by-4-fot bit 1/2-inch-thick plywood till dörren gångjärnen placerade i steg 7 med 1-tums träskruvar tillsammans med borrmaskin och skruvdragare bit. Detta steg passar baksidan av lastbilen underhållningsvärde rutan till lastbilens underhållningsvärde.
9

Fäst en tvådelad spärren dörrlås till botten av lastbilen topper bakdörr du placerat i steg 9 och i den toppen av truckens bakluckan användning av 1-tums trä skruvar och en-tums plåtskruvar. Detta steg positionerar låsspärren så att du kan säkra dörren till lastbilen underhållningsvärde under färd.
10

Seal sömmarna av trucken underhållningsvärde med caulk och en tätningspistol. Detta steg gör lastbilen underhållningsvärde väderbeständig.
11

anbringa färg på alla sidor av trucken underhållningsvärde med en roller för att göra topper helt väderbeständig. Låt ca ett dygn för färgen att torka helt innan du använder topper. Vid denna punkt bör trucken underhållningsvärde vara klar för användning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144129.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.