Hur man tar bort Detroit dieselspridarna

Detroit Diesel är en av de tre stora bolagen för motortillverkare i USA tillsammans med Cummins och Caterpillar. Detroit motorer används i en mängd olika branscher, bland annat på motorvägen, industriella och marina applikationer. Detroit motorer använder bränsle injektorer som en del av bränslesystemet. Som bränsle dras från bränsletankar av bränslepumpen, skickas det till bränsleinsprutarna. Den injektorer spraya dieselbränsle in i cylindrarna under inloppsslaget för motorn. Saker du behöver
Mekanik verktyg
Shop trasor
Bucket
Visa fler instruktioner
Borttagning av Insprutningsmunstycken
1

Koppla bort batteriet försörjning förhindra skador på elektroniska styrenheten under injektor bort.
2

Lossa och ta bort de åtta skruvarna som håller ventilkåpan till gungbasen. Ta bort ventilkåpan. Lossa och ta bort de 10 bultarna som fäster gungbasen till topplocket. Ta gungbasen.
3

Koppla insprutarnas terminalerna kablage från varje injektor med en liten spärrnyckel. Det finns två terminaler per injektor. Efter terminalerna tas bort, ställ in selen på sidan av motorn för att förhindra skador på terminalerna.
4

Ta första injektor fasthållaren bulten med en 10 mm hylsa. När bulten tas bort, dra upp på injektorn nedhållande klämma. Ta bort klämman och ställ den åt sidan. Upprepa detta steg för resterande fem spridare.
5

Dra den första insprutaren ur topplocket. Ställ injektorn försiktigt insidan av en hink, var noga med att inte skada injektorn spetsen. Upprepa detta steg för resterande fem spridare.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144095.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.