Hur man installerar Väder Racks Guard Ladder

väderskydd steghållare erbjuder gott om utrymme för stegar i olika storlekar. Du kan installera rack i din uppfart eller garage med bara några få verktyg. De kan hålla upp till 800 pounds och kan justeras efter installationen. Saker du behöver
Brukskniv
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

Håll stegen stannar upp och ned i olåst läge och skjut tvärbalk ersättare del för båda sidorna av stegen rack in i dem. Lyft upp spaken för att låsa stegen stannar på plats.
2

Skjut triangel parentes i de främre benen på förar-och passagerarsidan. Dra fästena ner med en hylsnyckel. Anslut den universella bakbenen till triangeln parentes.
3

Ställ tvärbalken montering på sidan och infoga de främre benenheterna för både passagerar-och förarsidan. Placera den andra tvärbalken montering på sidan och sätt tillbaka passagerar-och förarsidan församlingar ben.
4

Dra åt alla fästelement med en momentnyckel. Ställ monteringsdynorna ovanpå rälsen flaket. Skär en skåra i monteringsdynan med en mattkniv och placera det främre aggregatet från föregående steg på hack. Placera klämman kvarter ner och skjut in dem i det främre aggregatet.
5

Stäng bakluckan och placera monteringsdynorna ovanpå sängens på lastbilen. Tejpa fast montering kilen på plats och ställa montageskenan ovanpå kilen.
6

Tillsätt montering klämmor på baksidan montera hjulet och skjut den bakre tvärbalken montering i monteringsskenan kanalerna. Dra åt de fyra hex-bultarna med en momentnyckel. Inspektera stege rack att kontrollera att allt är tryggt och har installerats korrekt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144082.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.