Hur man installerar ett Cap Pickup Truck Steg-för-steg

Lastbil lock skyddar och ger skydd för lagrade ägodelar i din lastbil. En lastbil mössa lägger på rälsen i din flaket och ger komfort och stil i en SUV, samtidigt som det innehåller lagringsutrymmet av en lastbil. Lastbilar caps undvika solskador och hårt väder från ruinera dragna material. Många lastbil caps komma med lås för att hålla dina ägodelar inlåsta för förvaring. Saker du behöver
klämmor J krok
Skumtejp
Skiftnyckel
Utility kniv
Visa fler instruktioner
1

Vänd lastbilen locket upp ner, och använda remsor av skum tejp för att skydda rälsen flaket från att repas av lastbilen locket. Använd en mattkniv för att skära skummet bandet i strimlor. Storlek varje remsa till längden av lastbilen locket på båda sidor. Applicera remsorna, sedan tillbaka lastbilen locket till en höger-side-up läge.
2

Placera trucken locket på rälsen flaket. Har någon hjälpa dig att lyfta lastbilen locket. Stående på varje sida av trucken mössa, och lyft locket med en assistent. Passa lastbilen mössa med rälsen flaket. Kontrollera att locket är även med rälsen flaket.
3

klättra in flaket och bifoga J krok monteringsklämmor. Kläm rälsen flaket till sidorna av truckens cap. Vrid skruven moturs för att lossa J kroken monteringsklämman. Placera en krok av klämman under läppen av lastbilen säng järnväg, och placera den andra kroken över läppen av lastbilen cap. Använd en skiftnyckel för att dra åt och säkra trucken locket till din lastbil säng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/144059.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.