Honda Ridgeline Instruktioner

Om du äger en Honda Ridgeline lastbil och vill utnyttja alla dess funktioner, är det viktigt att förstå hur man använder fordonet i dess mest grundläggande mening. Den Honda Ridgeline är en fyradörrars pickup som levereras som standard med fyrhjulsdrift och är tänkt att fungera som en korsning mellan en personbil och en lastbil med bogsering kapacitet. Som fallet är med de flesta moderna bilar, det finns ett antal funktioner som kommer med fordon som kräver specialkunskaper för att använda på rätt sätt. Instruktioner
1

Använd knapparna på nyckeln för att låsa och låsa upp dörrarna. Tryck på "Lås" för att låsa upp och tryck på "Lås" för att låsa. Tryck på respektive knapp två gånger för att göra detta för alla fyra dörrar. Placera nyckeln i tändningslåset och vrider om nyckeln medan placera foten på bromsen för att starta fordonet.
2

Tryck på knappen under radio som ser ut som en ventil för att slå på värmen. Använd vreden med blå och röda att vända justera temperaturen. Den blå delen representerar kallare luft och den röda änden representerar varmare luft. Varje vred justerar för respektive sida av fordonet när fordonet levereras med dubbla klimatkontroll. Addera 3

Tryck på "Power"-knappen nära radion att slå på den. Vrid vredet åt höger för att höja volymen och vrid det åt vänster för att stänga. Tryck på "Seek"-knappen för att söka efter nya radiokanaler. Tryck och håll ned en av sifferknapparna (1-6), som ligger under "Seek"-knappen, för att ställa in en station på den knappen. Du kan också använda "+" och "-" knappar placerade på ratten för att justera volymen. Placera en CD-skiva i enheten för att spela en CD.
4

Tryck ned spaken på höger sida om ratten för att signalera byta körfält till höger. Skjut samma spaken uppåt för att signalera att du svänga vänster. Vrid ratten för att vända torkarbladen. Dra reglaget mot dig för att frigöra spolarvätska på vindrutan. Fordonet kommer automatiskt att föra ut torkarna att rengöra vindrutan.
5

Tryck på "4WD"-knappen för att sätta fordonet i fyrhjulsdrift. Denna inställning är endast tänkt att användas i kuperad terräng eller om du reser i snön. Det kan också användas om fordonet drar en stor mängd vikt bakom det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143998.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.