Hur man gör en Dump Trailer Slippery

Använd en vegetabilisk olja bassmörjmedel nästa gång din dump trailer blir klibbigt och kommer inte släppa dess innehåll. Vegetabiliska eller biobaserade smörjmedel är biologiskt nedbrytbara och inte har de negativa miljöeffekter som petroleumoljekomponenterna bas smörjmedel gör. Smörjmedlet blandas med vatten och appliceras med hjälp av en konventionell trädgård spruta. Bortsett från förmånen att göra sängen av en dump trailer hal, biobaserade smörjmedel minimeras också korrosion när släpvagnen inte används. Saker du behöver
Broom
Bio-baserade eller vegetabilisk olja smörjmedelskoncentrat
Mixing hinkar eller tank (storlek och mängd beroende på hur mycket lösning behövs) katalog Rent vatten Flighter Garden spruta

Visa fler instruktioner
1

Sopa ur sängen av trailern med en kvast. Sopa bort all smuts och skräp.
2

Blanda en del biobaserad smörjmedel till 30 delar vatten i en plasthink eller tank. Om du har en stor soptipp släpvagn, blanda 1 liter smörjmedel i 30 liter vatten. Om du har en liten dump trailer Blanda 1 liter smörjmedel till ca 7 1/2 liter.
3

Fyll en trädgård spruta med lösningen. Pålufta sprutan genom att pumpa med handtaget tills det är för svårt att driva. Lås handtaget nedåt.
4

Spray sängen av trailern tills den är helt mättad. Spraya från framsidan till baksidan. Om du måste komma in i trailern, spraya sängen längst bort från utloppet så att du inte behöver stå på det hala underlaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143928.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.