Allied 594 Frontlastare specifikation

Förbundet frontlastare är en i en produktlinje av jordbruksredskap tillverkas av Farm King . För mer än 30 år har Allied fokuserat på frontlastare forskning som har resulterat i en produkt som fäster på framsidan av en traktor och flyttar jorden och möter andra lastningen . Den 594 -modellen är ett generellt gård loader inte längre tillverkas . Hästkrafter

594 är utformad för användning med traktorer som har hästkrafter från 40 till 90 . Men i bruksanvisningen , är fastsättningen av lastaren till en mindre hästkrafter traktor diskuteras . Närmare bestämt, om en traktor med mindre än 30 hästkrafter utnyttjas , då vikt måste tillsättas till traktorn vid dess bakre att balansera vikten av den 594 i fronten. Denna åtgärd innebär att skydda mot vältning .
Skopcylinder

skopcylindern för 594 har en diameter av 2,5 inches. Dess slaglängd , skillnaden mellan det tillbakadragna och förlängd slaglängd , mäter 20.5 inches . Den indragna längd är 32.35 inches , och den utsträckta längden uppgår 52,85 inches .
Lift Cylinder

594 lyftcylindern har en diameter på 2,5 inches . Dess slaglängd åtgärder 28 inches medan dess tillbakadragna längd är 38 inches . För sin förlängda längd , är mätning 66 inches .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143891.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.