Hur man gör en 1998 GMC Sierra Look Good

Den 1998 GMC Sierra var utrustad med en 4,3-liters V-6 12V motor, 15-tums hjul och en femväxlad manuell växellåda. Lastbilen var rymlig på 219 inches i längd, 71 inches i höjd och 77 inches i bredd. Du kan förbättra utseendet på din Sierra med hårt arbete och kvalitet. Saker du behöver
Aceton
stålborste
borste
Engine Cleaner Review olika färger av eltejp
Bucket
Soap
Vatten
svamp eller handduk
Metal polish
Bil tvättlösning
mjuk trasa
Bilvax
krompolish
Däck renare
Wheel renare och polera
Shop vakuum
Rengöringsservett
Carpet Cleaner Review allrengöringsmedel vinyl sits renare och balsam
Q-tips
Fönsterputs
Visa fler instruktioner
Engine
1

Open huven.
2

Använd tvål och vatten för att rengöra motorn och komponenterna i all smuts och skräp. Använd en borste för att avlägsna starkt caked-on smuts. Var noga med att rengöra ledningarna.
3

Använd aceton och en stålborste för att skrubba rost eller missfärgning av eventuella metallkomponenter. Du kan också använda ett lösningsmedel för motortvätt. Efteråt, använd en tvål och vatten blandning för att rensa bort syror.
4

Använd eltejp för matchande färger för din motor ledningar. Om kablarna är torra, linda färsk tejp över trådarna för att göra färgerna mer framträdande.
5

polska metallkomponenter med en metall polish och en handduk.

Kropp av Truck
6

Använd en tvål biltvätt och en mjuk handduk för att rengöra kroppen av din lastbil. Använd inte en hård, borste på färgen, eftersom det kommer att skada ytan.
7

Låt trucken torka helt.
8

Använd en mjuk trasa och en kvalitet vax. Följ anvisningarna för din bil vax, men endast gälla ett område i taget. Var noga med att arbeta vaxet i det området helt innan man går vidare till nästa område genom att flytta trasa i en cirkulär rörelse. Du kommer att gå igenom flera mjuka trasor under denna process. Om en trasa bör bli nedtyngd med vax, använd en ny trasa.
9

Använd din metall polish eller en krompolish med en mjuk handduk för att rengöra och polera metall detaljer längs kroppen av lastbilen .
10

Rengör dina däck med en kvalitet däck renare för att ta bort smuts och skräp från hjul och däck. Använd en mjuk handduk för att polera naven.
Interiör
11

Använd en dammsugare eller Shop Vac att rengöra insidan av lastbilen ordentligt. Använd en bifogad fil på vakuum slang för att rengöra instrumentbrädan, under sätena och mellan sätena.
12

Ta ut bilmattor och tvätta dem med tvål och vatten utanför lastbilen, låta dem torka utanför.
13

Använd mattan renare på insidan av lastbilen, följa anvisningarna för renare men också skura ut fläckar. Var noga med att inte mätta mattan, eftersom detta kan leda till bildandet av mögel.
14

Använd en fuktig trasa och ett allrengöringsmedel att torka och rengöra vinylsäten av interiören. Följ upp med en vinyl sittplatser balsam.
15

Rengör instrumentbrädan med rengöringsdukar och Q-tips för att ta bort damm, skräp och smuts från knappar och elektriska komponenter. Använd ett glas för att rengöra fönster och vindruta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143815.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.