Stilar av Truck Säten

Under senare år har lastbilstillverkare som Ford, General Motors och Dodge har erbjudit ett bredare utbud av konsument-och kommersiella pickup lastbilar med regelbundna, utökade och besättning hytter. Lastbil säten har också blivit mer varierad, med flera olika sitsar stilar ersätter den traditionella bänk sittplatser i äldre lastbilar. Höga ryggstöd

Höga baksätet är vanligt förekommande i stadsjeepar, full storlek lastbilar och kommersiella fordon. En hög baksätet är avsedd sitter högt och är anpassad för långa personer, personer som behöver extra benutrymme och bilbarnstolar. Studier har visat att hög rygg stil att vara obekväm och saknar stöd för kommersiella lastbilschaufförer och passagerare.
Low Back Style

Låga baksätet är avsedda för mindre lastbilar. Dessa säten sitter lägre i förhållande till bilens bakruta och passar bäst för kortare individer och människor som inte gillar att sitta högt. Sätena generellt luta sig tillbaka och vik mot framsidan lätt. Ländryggen stil sits ingår ofta justerbara nackstöd. Extra stora fickor i bakre förare och passagerare ger en extra bonus.
Bänk Style

En bänk är en lång enda säte placerad i mitten i lastbilen eller i en tredje rad. Säten viker oftast framåt och luta tillbaka för förvaring användning. Många lastbilsmodeller ger nackstöd och armstöd med säten. För yrkesförare med långa resor, kan baksätet ger utrymme för en tupplur. Addera Center Console Seat

mittkonsolen säte monteras mellan hög och låg rygg platser för en extra passagerare och innefattar typiskt armstöd, förvaring och mugghållare. Förvaring finns i konsolen och under sätet. När en andra passagerare rida i en lastbil, kan alla tre personer sitta i fronten genom att helt enkelt lyfta konsolen för att avslöja den tredje stolen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143729.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.