Hur hitta Volvo Truck Components

Förutom att göra bilar , är Volvo en lastbil tillverkare som specialiserat sig slitstark traktor riggar som är väl lämpade för kyla men också kapabel i varma väderförhållanden . Dock kommer Volvo Lastvagnar att bryta ner och kräver reservdelar från gång till gång . Eftersom Volvo är en europeisk import , kan delar vara svåra att hitta . Lyckligtvis erbjuder Volvo i Nordamerika tjänster reservdel för dem som äger Volvolastbilar . Instruktioner
1

Ring 1-800 - 52VOLVO och begära den del som du behöver . Var noga med att ha en modell av din lastbil nedskrivna , samt trim nivå , alla gjorda uppgraderingar , och Volvo serienummer . Serienumret kommer att skrivas under VIN -koden på insidan av din lastbil dörr . Om du känner till närmaste Volvoåterförsäljare , har denna information till hands också.
2

login på Volvos MAVASSIT systemet om du har tillgång till internet och har tidigare satt upp ett konto . Om du inte har skapat ett konto , gör inte så medan din bil är nere för reparation eftersom det kan ta lite tid , och det finns en kontroll process när du startar . Kontakta Volvo genom det telefonnummer på 1-800 - 52VOLVO .
3

Kontakta en bilskrot som specialiserat sig på lastbilar . Generellt är det inte rekommenderat att du använder upphuggning delar i en traktor rigg , men vissa delar är användbara om de inte är skadade . Hitta Volvo lastbil delar i skrotupplag kan vara svårt eftersom Volvolastbilar är inte lika vanligt som andra fabrikat .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143712.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.