Hur säkra Belastningar på Flat

De vanligaste enheter som används för att säkra last last på flak trailers är 4-tums polyesterband platt krok last remmar. De använda remmarna måste uppfylla alla krav i US Department of Transportation. Varje band har en maxlast på 5000 pounds och 30-fotmanschetter är den mest mångsidiga för att säkra höga och låga belastningar. Banden är säkrade genom att fästa kroken sida till en sida av släpvagnen och väven till en vinsch på andra sidan av släpvagnen. En vinsch bar in i vinschen drar åt remmen ordentligt, säkra lasten till släpvagnen. Saker du behöver
12 4-tums platta remmar krok last, 30-fots
Trailer med monterade vinschar
Winch bar
Visa fler instruktioner
1

Instruera användaren laddar flak för att hålla all last så nära varandra som möjligt. Detta säkerställer att lasten inte flyttas under transporten. Ladda frakten i linje med vinscharna på släpet. Detta gör det lättare för dig att få dina remmar över mitten av lasten.
2

Hook två remmar till ena sidan av vagnen, där den första delen av lasten sitter på släpet. Detta är vanligtvis vid den främre änden av släpvagnen. Kasta banden upp över lasten så att de hänger ned på andra sidan av släpvagnen där vinscharna är belägna.
3

Gå runt till andra sidan av släpvagnen där remmarna hänger ner och trä i slutet av varje band genom slitsar i vinscharna. Dra överskjutande remmen hela vägen genom springan och sedan rulla ihop och skjut den in mellan släpet skyddsräcke och bandet går tillbaka upp över vagnen. Du kan behöva dra bältet går tillbaka upp över släpet ut lite för att rymma den hoprullade bandet.
4

in spetsen av vinschen bar genom vinschen hålet och veva ner mot marken genom att dra i den med händerna och kroppsvikt. Håll överskottet rulle band inuti bandet under denna åtdragning process tills rullen sugs in i vinschen.
5

Kasta två remmar över gavlar i lasten på släpet och vinscha ner dem. Kasta en rem över all last i mellan de främre och bakre delar av lasten. Vinscha dem alla tätt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143646.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.