Hur man installerar en LED-ljus Slå på en Tacoma

Interiör LED och neon kit ljus lägga en personlig touch på din Tacoma. De ger din lastbil interiören en after dark vädjan att regelbunden, vanlig belysning inte kommit i närheten av att matcha. I kombination med i lastbil ljuseffekter, är den övergripande natten profilen komplett. För att installera LED i Tacoma och fånga den nya natten utseende, först köpa LED-kit. Saker du behöver Review, Multi mätare
lödning pistol
krympmanschetterna
nåltång
Flathead skruvmejsel
Star skruvmejsel
Silikon sortiment Review verktyg specifika för kit

Visa fler instruktioner
1

kontrollera lokala trafiken förordningar för att se om det är lagligt att installera sådana kit. Alltmer, de är inte tillåtet enligt lag verkställighet. Installera en separat strömbrytare och montera den i närheten av andra kontroller, så det är tillgänglig under körning.
2 strålkastare tråd är den stadiga 12 volts källa.

Undvik att använda i streck tråd från dina strålkastare för att bifoga dina lysdioder. Om du ansluter dem till din vanliga lastbil strålkastare, kan du inte stänga av dem när du kör utan att stänga av din strålkastare. Det är oklokt under några omständigheter, så se till att du inte använder din strålkastare tråd för dina lysdioder
3

Köp en extra strömbrytare som också innefattar ett kabelnät, så. du behöver inte löda mycket kabeldragning. Lödning, om det inte görs på rätt sätt, kan leda till svaga kopplingar. Dessa svaga anslutningar kan ge dig knasiga funktionsstörning lyser bara när du vill visa dem mest.
4 De tre kritiska LED-komponenter är Säkringsblocket, relä och strömbrytare.

granskning och studera kopplingsschemat som medföljde switch och sele. Följ dragningen av de positiva och negativa batterikablarna. Skickas pluskabeln rutter från batteriet, och går till säkringsplinten från säkringsblocket till reläet, och från reläet till omkopplaren.
5

Använd en multimeter för att lokalisera den kontinuerliga 12-volts strömförsörjning. Peka bara sonderna till de trådar du hittar under instrumentbrädan en i taget tills sonden avslöjar 12-volt. Nästa hitta den 12-volt tråd när ljusomkopplaren själv är på. Klippa kablarna från den ursprungliga 12-volts strömkontakten. Löd dem på extra sele som kom med strömbrytaren.
6 Använd buntband för att fästa dinglande kablar för en snyggare jobb.

Montera reläet till en av de relä-positionerna för den extra säkringsplinten. Springa /Dra trådarna tillbaka till det inre hytten till växeln, och från switchen till de främre lamporna. De flesta selar kommer att ge dig massor av tråd för routing. Använd lite plast, värme krymper ärmar för att täcka och väder-skydda kontakterna.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143633.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.