Hur Refinish hjulen på en Silverado

Hjul är föremål för en hel del övergrepp, i ständig kontakt med vägen, trottoarkanter och diverse andra hinder som de kan rulla över. Detta är särskilt fallet för Chevy Silverado pick-up truck hjul, eftersom trucken kan köras off-road över stenar eller oländig terräng, repor och skrapning av navkapslar och fälgar. Det är dock möjligt att ta bort dessa repor, urgröpningar och andra typer av skador, rekonditionering dem att se nästan lika bra som ny. Saker du behöver
Rags Tvål
Svampar
Maskeringstejp
240 slippapper
Spot Putty
Steel Primer
thinner
Show Mer Instruktioner
1

Rengör hjulen på din Chevy Silverdao med tvål, svamp och trasor. När de har torkat, rengör dem igen på samma sätt. Det är mycket viktigt för dina hjul vara helt ren innan du Refinish dem.
2

Fäst maskeringstejp runt kanten av däck och hjul, så att de inte skadas när du börjar arbeta på repig och urgröpningar i hjulen själva.
3

Sand eventuella skadade områden på hjulen på Silverado med 240 sandpapper. Försök att sprida detta så smidigt som möjligt och sedan lägga fläck spackel över dessa platser. Låt denna plats kitt för att torka och sedan sand ner det så att det är smidigt. Gör detta på alla ojämna ytor på hjulen på Silverado lastbil.
4

Wrap däcken och delar av hjulen utan stötar i papper och tejp för att skydda bilen från silverfärg. Sedan spraya ett silver primer som matchar silverfärg av hjulen. Vänta primern torka helt och sedan lätt sand det med sandpapper tills den är smidig och omärklig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143619.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.