Hur man reparerar rost på en 1970 Chevy Truck

Chevy lastbilar har varit populär i årtionden. Lastbilarna från 1970-talet är fortfarande tillgängliga och säljs till Chevy entusiaster. Den som köper en bil som är flera decennier gamla har att förvänta sig vissa reparation frågor, särskilt om de tidigare ägarna inte tar väl hand om fordonet. Rost är en av de vanligaste problemen för många lastbilar och personbilar. Borttagning av rost är en enkel procedur om du gör det när rosten är ny. Men du kan också reparera äldre rost problem med rätt verktyg. Saker du behöver
Stålborste
Rust Remover Review stålullskudde
Dukar, trasor eller pappershanddukar
Primer för autos
Bättringsfärg för autos
Penslar
Visa fler instruktioner
1

skrubba bort ytan rost på alla delar av lastbilen med en stålborste.
2

Ansök rostborttagare på en stålullskudde på rost. Rost removers har starka och giftiga syror som oxalsyra eller saltsyra.
3

Lämna rostborttagare på under 5 till 15 minuter i de flesta situationer, men läs på etiketten för rätt mängd tid för säkerheten.
4

Torka bort den upplösta rost med dukar, trasor eller pappershanddukar.
5

Applicera en bil primer med en pensel för att återställa truckens skyddande rost-bevis skikt. Detta skikt bildar en barriär mellan metallen och fukt.
6

Ansök bättringsfärg till områden som saknar färg. Använd en färg så nära originalet som möjligt. Låt bilen torka innan körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143603.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.