Hur man använder en sopbil

Det finns några olika typer av sopbilar, var utformade för en viss typ av sophämtning. De huvudsakliga standardtyper är frontlastaren, baklastare och sidlastare. Drift av sopbilen kommer att bero på vilken typ av lastbil du kör, med den huvudsakliga skillnaden är hur man placerar lastbilen. Alla tre typer av lastbilar utnyttja en lastare för att plocka upp soptunnor och en komprimator med en packare blad inuti för att komprimera soporna vid lastning i tratten. Instruktioner
1

Drive eller tillbaka sopbil rakt framför sophämtning bin. Om du använder en sidlastare, föra trucken parallellt med soptunna på sidan med lastaren. Lämna ungefär 12 inches mellan lastbilen och bin.
2

Aktivera lastaren så att den kan ta tag i papperskorgen. Titta på instrumentbrädan framför dig att uppnå detta. Detta kommer att variera beroende på märke och modell, men i allmänhet sökandet efter en spak som gör att du kan sänka och förlänga armarna på lastaren. Förläng armarna på lastaren och ordentligt tag i papperskorgen. Om du är osäker på lämplig spak på din modell, se bruksanvisningen.
3

Höj behållaren upp och över lastbilen i en långsam, mjuk rörelse och dumpa bin i komprimator. Ryck inte spaken upp och ner eller fram och tillbaka. Det kan orsaka lastaren att släppa bin.
4

manöver spaken för att sänka soptunnan tillbaka till marken. Se till att du manövrera spaken smidigt så att du inte tappar eller slam bin på marken.
5

Aktivera komprimator att komprimera soporna så att du kan plocka upp din nästa last. Åstadkomma detta genom att trycka på motsvarande knapp på instrumentpanelen. Detta kommer att variera beroende på fabrikat och modell och om du är osäker, bör du konsultera bruksanvisningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143594.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.