Billigt sätt att lyfta en lastbil

En mycket populär uppgradering med åkare är lyft av markfrigången. Det förbättrar ofta prestanda och håller större hjul och däck från gnugga mot fendrar. Lyfta markfrigången kan också vara till nytta för tunga arbete lastbilar eftersom större däck ökar belastningen rating, vilket gör det till en säkrare resa medan dragande tunga laster. En full upphängningssystem kan höja din lastbil men kan kosta upp till $ 3.000. Men det finns några sätt att öka din markfrigång samtidigt vistas på en budget. Saker du behöver
Aftermarket torsion nycklar
Leveling kit
Body lift kit
Premium lyftsystem
Visa fler instruktioner
1

Lägg eftermarknaden torsion nycklar. De kan lägga upp till 1,5 inches till din markfrigång samtidigt fabriksinställningarna. Även om många lastbilar har en tor-system bar fjädring, är det bättre att lägga till eftermarknaden torsion nycklar än att justera fabrikens torsion nycklar. Justera fabriksinställningarna tangenterna kan beskatta fjädringssystem, lämnar dig med en tuff resa.
2

Köp en utjämning kit. Typiskt, lastbilar har en högre bakre ände än fronten, och en utjämning kit kan lägga 1 till 3 inches på framvagnen. Utjämning kit kommer med olika sätt att utjämning din lastbil, inklusive Spring polyuretan spole distanser, distanser aluminium och förlängningar strut. Utjämning kit varierar i pris beroende på vad som ingår är. Det kostar ca $ 30 för en grundläggande kit, med vissa kit nå $ 500 om de innehåller chocker och andra komponenter som kommer att hålla suspensionen på plats. Addera 3

Ge din bil en kropp hiss. Body hissar är ett billigt sätt att ge din längd lastbil rida utan att påverka fjädring. En kropp hiss kan ge dig upp till 3 inches av höjd genom att stapla uretan block ovanpå fabriken block för att höja kroppen ovanför ramen. Du kommer att behöva justera några andra komponenter med en kropp hiss eftersom det orsakar en klyfta mellan lastbilens kropp och ram. De flesta organ kit innefattar nödvändiga stötfångare konsoler och distanser för att åstadkomma detta.
4

Installera AA "-systemet Premium lift," som kombinerar en kropp hiss och en utjämning kit. Beroende på bil, kan du få upp till 6 inches av markfrigången utan att påverka fjädring. Premium liftanläggningar innefattar alla nödvändiga komponenter för att ge dig samma effekt som en höjning av fjädring, för mycket mindre pengar. Normalt tar en premie lyftsystem sex till åtta timmar att installera.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143574.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.