Hur man tar bort GMC baklucka Emblem

De flesta GMC pickup lastbilar har metall och emblem på sina bakluckor. Men vissa åkare föredrar att deras lastbilar vara fri från emblem. Vissa gillar inte "gratis reklam" aspekten av det, medan andra helt enkelt föredrar en ren, stilren look. Om du vill ta bort emblem från GMC baklucka, behöver du inte betala en butik auto organ för att göra det åt dig. Med lite kunskap och några verktyg du förmodligen redan har i ditt hem, kan du göra det själv. Saker du behöver
slagtork
Självhäftande lösningsmedel
Tandtråd
Clean
bomullstrasa Tvättsprit
Visa fler instruktioner
1

Vrid hårtork på hög och blåser varm luft på emblemet för omkring tre eller fyra minuter. Värmen från hårtorken kommer att mjukna limmet och göra det lättare att avlägsna emblemet. Parkera din bil utanför på en varm, solig dag kan också göra susen. Om du går den vägen istället för att använda en fön, se till att du placerar din lastbil så att solen skiner direkt på emblemet. Lämna den i solen i 20 eller 30 minuter så att emblemet blir väldigt varm.
2

Spray eller DAB lim lösningsmedel runt kanterna på emblemet. Försök att få vätska bakom emblemet, om möjligt. Addera 3

Skär en längd av tandtråd ca 2 meter lång. Wrap ena änden runt din vänstra hand, och den andra änden runt din högra hand. Skjut tandtråd bakom emblemet, och använd en sågning rörelse för att skära igenom limmet.
4

Avlägsna eventuellt lim som finns kvar på bakluckan genom att hälla en liten mängd lim lösningsmedel på bomullstrasa och gnugga. Om limmet är envis, kan du behöva låta lösningsmedlet sitta på limmet i några minuter, eller upprepa detta steg flera gånger.
5

Häll en liten mängd gnugga alkohol på ett rent hörn av trasan och torka bort eventuella oljiga rester som limmet lösningsmedlet har kvar på bakluckan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143343.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.