Renault 6X6 400 HK Specifikationer

Renault Trucks startade 1978, och det har sitt huvudkontor i Saint-Priest, Frankrike. Det är en del av Volvo Group, och det tillverkar industriella och kommersiella lastbilar. Renault Kerax 400 T 6X6 är en typ av tung dumper med en utökad baklastare. Dessa truckar är för branschfolk, särskilt i byggbranschen. Om du behöver för att dra stora laster, kan du hyra dessa lastbilar i stället för att köpa dem. Body

Renault Kerax 400 T har en 6 av 6 konfiguration med tre axlar, varav en främre drivaxel. Den väger 31,592 pounds, och det kan hålla upp till 116 liter bränsle. Den är gjord av stål, och måtten för box är 19 fot, 6 inches lång och 7 meter, 7 inches bred och 3 meter, 3 inches hög. Denna box kommer också med en hydraulisk pump. Fordonet har en kort hytt. Axelavståndet, vilket är den totala mängden utrymme mellan de två främre hjulen, är 17 fot, 2 inches bred. Den levereras med 1200 med 20 däck med ett reservhjul.
Ström

framaxeln plätering för denna bil väger 8000 ton, och den har en bakre krängningshämmare bar för att hålla bilen välter. Bakaxeln funktioner differentialspärr inter-hjul, och den har också en dubbel minskning nav. Den Kerax kommer med en Renault turboladdade 400 hästkrafter, 11,1-litersmotor. En hästkraft motsvarar mellan 735,5 till 750 watt. Den har ett hydrauliskt system, och det finns frostskydd ned till minus 40 grader. Den har en manuell växellåda, och det kommer med ett låsningsfritt bromssystem och servostyrning. Den har också ett kraftuttag drivaxel, som används för att driva din box.
Funktioner

lastbilens förarhytt funktioner en luftfjädrad stol , och den har också en sovhytt med en våningssäng. Den levereras med en strålkastare skyddsgaller, vilket håller dina strålkastare från att bryta om stenar eller skräp flyga i din riktning. Stugan levereras också med makt fönster och luftkonditionering, och det har radio, så att du kan prata med andra med CB-radio. CB radio är särskilt användbara vid dåligt väder eller när du kör in i trafik. Andra funktioner inkluderar en elektrisk bränsle värmare och en backup varningssummer som låter andra veta att du flyttar bakåt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143325.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.