Återställa en 1952 Chevy 3100 flaket

Den 1952 Chevy 3100 har utseendet av kvintessensen klassiska amerikanska lastbil. De böljande fendrar och rundade linjer huva hör uppenbarligen till en svunnen tid. En av de funktioner som skiljer förutom en väl restaurerade klassiker från någon annan lastbil är uppmärksamheten till detaljer som sängen. Även sidopanelerna får samma slipning och måla behandling eftersom kroppen är flaket kronan i trä golvbrädorna och krom remsor bult. Använda ett kit prefabricerade till måtten på just din modell kommer att innebära att arbetet ska gå snabbt. Saker du behöver
Bed kit
Drill
3/8-tums bit
Impact pistol
Hammer
Visa fler instruktioner
1

Har de sängsidor slipas och målas innan du installerar träskivor. Var uppmärksam på att se till att bulthålen längs kanterna av vinkellisterna vid basen av sidorna och bakre instegslister inte få för mycket färg, så extra tjockleken här kommer att förhindra en bra passform och kräver extra slipning eller nyfikna att få dem att passa.
2

Fäst ena sidopanelen till hörnet av den främre bädden panelen med skruvarna framifrån sängen panel monteringssats. Gör samma sak med den återstående sidan panelen. Lämna skruvarna något lös för justering. Montera bakre fönsterbräda av sängen, bultning till botten av insatsen fickor med indragna sexkantsskruvar bultar och brickor. Detta avslutar lådan av sängen.
3

Börja installera korten på ytterkanterna. Skjut utanför brädor under kanten på vinkellisterna. Markera genom bulthålen på brädor och borra ett 3/8-tums hål för varje bult. Använd en vass bit för släta hål. Fäst skivorna på plats med de medföljande skruvarna - igen, lämnar dem något lös
4

Montera resterande styrelser och remsorna säng (bult remsor) i kanalen i den bakre fönsterbräda och under. kanten av vinkellisterna längs framsidan av sängen. Lämna utrymme mellan styrelserna för sängen remsor, passar deras vända-down kanter i spåren i bädden styrelser. Bolt ändarna hos skivorna genom läppen av bakre tröskeln, lämnar bultarna lös.
5

Hoist den monterade bäddlådan på ramen av lastbilen, positionera de medföljande trä distanser under sängen vid rätt punkter som anges på schemat som kom med din säng kit. Fäst bädden genom att lokalisera och inrikta sängen att rama bulthål. Trä bultarna genom att lägga brickor och muttrar undertill. Dra åt alla bultar tätt på denna punkt med en effekt pistol.
6

Rikta den nedre kanten på bakluckan, om din bil har en, och skjut stiften i gångjärnen, knackar dem på plats med en hammare. Olja gångjärnen och står bakluckan upprätt, låsa kedjan upptill för att hålla den på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143318.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.