Så här byter träpanel i sängen av en 73 Chevy Pickup

Med sin fyrkantiga fronten och linjerna cab, var Chevy pickup av 1970-talet ett avsteg från de rundade fendrar av 50-talet och de mer utsmyckade stilar kroppen av 60s. Fram till 1973 byte av säng styrelser i dessa klassiska lastbilar främst densamma. Från 1973 till 1987 En komplikation sattes: skruvarna i vinkellisterna längs kanterna på sängen svetsades på plats, som kräver en viss anpassning av styrelserna i styrelserna eftermontering säng. Saker du behöver
Bed kit
Impact pistol
Aerosol smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort muttrarna från ändarna av bultarna på undersidan av lastbil med en effekt pistol. Spray aerosol smörjmedel olja på gängorna för att lossa fastrostade muttrar. Var särskilt försiktig med kanten bultarna i vinkellisterna.
2

Unbolt indragna sexkantskruvarna i bakre hörnen på sängen nedanför stavens fickor för att ta bort den bakre bågen, släppa golvbrädorna. Dra korten från sängen genom bakluckan, ta bolt remsor med dem.
3

Använd de ursprungliga kanten styrelser som en mall för att markera nya hål och hål 3/8 tum hål i varje markerad plats. Montera kanten brädor på plats, montera dem från botten och gängning muttrarna på bultarna i vinkellisterna.
4

tillbaka den bakre fönsterbräda och skruva den på plats. Montera de återstående säng styrelser i och med diagrammet som kom med säng kit. Lämna utrymme mellan styrelserna för de metallband säng. Montera lister på plats med den vände ned kanterna i spåren längs kanterna av styrelser.
5

Montera en bult genom varje hål i bädden strimlor och till slutet av varje styrelse genom den bakre sill. Trä en mutter på varje bult underifrån och dra åt muttrarna med en effekt pistol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143290.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.