1990 Toyota Tacoma specifikation

Toyota Tacoma infördes 1990 och är byggd i Japan. Naturvårdsverket anser att det är en liten pickup som används för att transportera lättare laster än mer tunga lastbilar. De 1990 modell sätena högst två personer och har inte samma prestanda som du kan förvänta dig med större fordon. Toyota Tacoma hade standardiserade optioner och även förmågan att lägga till ytterligare alternativ på fordon baserade på dina önskemål. Veta ytterligare alternativ finns på Toyota Tacoma kan du hitta de specifika funktioner du letar efter. Performance Engine

Tacoma har en fyrcylindrig motor med 102 hk. Den har en momentprestanda 132 foot-pounds och har bakhjulsdrift. Den har en storlek bas motor på 2,4 L, vilket är något kraftfullt i jämförelse med 1,4 L du kan hitta i ett kompakt fordon. Den innehåller en fyra-växlad manuell växellåda.
Valfria funktioner

Bilköpare hade möjlighet att lägga luftkonditionering, en horisontell glidande bakruta, makt sittplatser och riktiga hjul låsningsfria bromsar. Tyvärr har Toyota erbjuder inte alltför många fler alternativ på 1990 Tacoma.
Safety

Det fanns inga krockkuddar som tillhandahålls på denna modell. I krocktester, gjorde Tacoma betyg av tre stjärnor av fem för passagerare och en av fem stjärnor för förare krocktester.
Bränsleeffektivitet

Tacoma hade ett bränsle kapacitet på 17,2 liter. Naturvårdsverket uppskattade Tacoma har en bränsleekonomi av 21 mpg stadskörning och 26 mpg highway körning. Du kan köra cirka 361,1 miles på en full tank stadskörning eller 447,2 miles motorvägen utan att behöva tanka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143255.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.