Kommersiella Truck Typer

Kommersiella lastbilar varierar i storlek, vikt och funktionalitet. De kan vara stora och kraftfulla, såsom en 18-hjuling eller en tankbil, eller bara något mer kraftfull än en bil, såsom en pickup eller en taxi van. Att köra en kommersiell lastbil behöver du kommersiell körkort, eller CDL. Dumper

En dumper används för att transportera löst material, såsom grus, sand eller smuts. Typiskt är den utrustad med en öppen låda som hydrauliskt drivs och svängbart förbunden baktill. Detta fält används för att hålla det lösa materialet och kan lyftas så att dess innehåll att dumpas. Dumprar används ofta på byggarbetsplatser för att deponera byggmaterial på en angiven plats. Den dump lastbilschaufför sitter i en hytt, som skyddar honom från att falla skräp. För att driva en standard-sized dumper, behöver du en klass B kommersiell körkort.
Lastbilsflak

ett lastbilsflak är har ett plant, jämnt kropp utan sidor eller tak. Den öppna bed låter åkarna att lasta varor snabbt och enkelt. Denna typ av truck är konstruerad för att bära tunga laster som inte är ömtålig och känslig för förändringar i vädret. Ett lastbilsflak används ofta för att transportera stora anläggningsmaskiner. En sopbil, även känd som en sopbilen (WCV) Addera ditt Sopbil

, är en speciellt utformad för att hålla små mängder avfall, dragande dess innehåll till deponier eller återvinningsanläggningar. Kapaciteten hos detta fordon är direkt relaterad till produktiviteten. Om trucken kan bära endast en liten belastning, är mer tid spenderas på resor till deponi, vilket gör förarens rutt mindre produktiva. För att bli en sopbil drivrutin, måste du först skaffa en klass B kommersiell körkort.
Semi-Trailer Lastbil

En påhängsvagn lastbil eller traktor -trailer, består av en bogsering motor med en cab, och en semi-trailer att transportera gods. Om man tittar på instrumentbrädan i en påhängsvagn lastbil, kommer du att märka en hel del mätare och mätare. Dessa är alla indikatorer på hur lastbilen körs, och det är viktigt att föraren övervaka dem samtidigt på vägen. Mätarna delas upp i två delar, grundläggande instrument, t.ex. en hastighetsmätare och bränslemätare, och varningsanordningar, till exempel lågt tryck varningslarm ljus. Eftersom dessa tenderar att vara mycket stora och tunga lastbilar, är en klass D kommersiell körkort krävs vanligtvis för att driva en traktor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143163.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.