Amerikanska DOT-förordningar om Commercial Vehicle bokstäver

bokstäver på kommersiella fordon i USA regleras av Department of Transportation Federal Motor Carrier Safety Administration. Bokstäver krav omfattas enligt del 390 av FMCSA regler gäller för både kommersiella motorfordon, eller CMVs och intermodal utrustning. Definitioner

kommersiella motorfordon är ett självgående fordon som används för mellanstatliga handeln som uppfyller ett eller flera av de kriterier som anges i del 390.5 i FMCSA föreskrifter. Intermodal utrustning är det som kan förmedlas med mer än ett transportmedel, såsom behållare avsett att dras på flak lastbilar eller tåg.
Obligatorisk information

CMV-märkningen skall innehålla bokstäverna "USDOT," följt av bilens FMCSA utfärdade identifikationsnummer. Namnet på det företag som anges på fordonets motor carrier identifiering rapporten ska också visas. Ska visas på båda sidor av
Specifikationer

Obligatoriska uppgifter CMV i brev som väsentligt kontrast med färgen på fordonet. Under dagtid måste bokstäver vara läsbar från 50 ft bort när fordonet står stilla. Bokstäver kan vara permanent eller löstagbart.
Undantag

bokstäver på intermodala utrustning eventuellt kan visas på en etikett eller på ett inlägg visas i en hållare monterad på den sida av utrustningen. På skär, måste ytterligare information såsom VIN och SCAC kod också visas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143114.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.