Idaho CDL Krav

Lastbilar är integrerad del av vårt samhälle, utan dem skulle det inte komma från punkt A till punkt B. Under tre miljoner förare är anställda inom lastbilsindustrin, och kvalificerade förare ofta efterfrågas. Så, när du får din kommersiell körkort (CDL), kommer du att vara på god väg att hitta ett jobb som lastbilschaufför. Du måste ha en kommersiell körkort för att driva vissa typer av lastbilar. Få din baslicens


För att ansöka om en CDL, måste du vara minst 18 år gammal. Du måste redan ha ett giltigt vanligt Idaho licens och minst ett års körvana innan du ansöker om en CDL.
Studera manualen

Studie Idaho Kommersiella Körkort Manual , som kan laddas ner från Idaho Transportation Department hemsida. Denna 250-sidors manual är lång, men den har all information du behöver för att klara CDL skriftliga provet.
Ansöka personligen

Go till din lokala körkort kontor. Ta med din nuvarande körkort, Social Security-kort och pengar för avgifter. Fyll i ansökningsblanketten och betalar dina avgifter.
Godkänd skriftlig Test

Ta det skriftliga provet efter att fylla i din ansökan. Vänta tills du hör dina resultat. Om du klarat det skriftliga provet, boka tid för att ta kompetenstest.
Passera Skills Test

Du måste ta kompetenstest i ett fordon som är i den klass av fordon du vill använda. Om du inte har en lämplig lastbil för att ta prov på, frågar medarbetarna hur man kan hyra en. Vissa testare har bilar som du kan hyra. Ta legitimation, försäkring, din skriftliga testresultat och din avgift kvitto.
Plocka upp din licens

Vänta med att köra tills du får din licens i handen. Din kompetens testare kommer att bearbeta dina resultat och du kommer att meddelas när du kan plocka upp din CDL licens på körkort kontor. Din licens är giltig i ett år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143109.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.