Specifikationerna för en Dodge Ram HEMI

Dodge Ram är en full-size pickup produceras och distribueras av Dodge. Den Dodge Ram är tillgänglig i många olika organ stilar och motorkonfigurationer. En av de mer populära motorkonfigurationer för Dodge Ram presenterar HEMI motorn. Den HEMI motorn är den mest kraftfulla bensinmotorer för pickup lastbilar. Dodge Ram 1500 Big Horn Quad Cab är utrustad med HEMI motor, och omfattar andra prestationshöjande egenskaper med avseende på säkerhet, hantering och bogsering förmåga. HEMI motor och Transmission

Dodge Ram 1500 Big Horn Quad Cab är utrustad med en 5,7-liters HEMI, Dual Variable Valve Timing motorn. Den åtta-cylindrig motor levererar 390 hästkrafter vid 5.800 rpm och 407 foot-pounds av vridmoment vid 4.200 rpm. The Big Horn Quad Cab är också utrustad med en femstegad automatlåda 545RFE växellåda. Den 3,55 bakaxelutväxling tillåter acceleration, klass klättring och lastbärande som har förbättrats under andra utgåvor av Dodge Ram.
Säkerhetsfunktioner

Dodge Ram 1500 Big Horn Quad Cab innehåller många säkerhetsfunktioner samt. Quad Cab är utrustad med en fyrhjulsdriven, låsningsfria bromssystem med all-speed traction control. Lastbilen har också det elektroniska systemet stabilitetskontroll, som bestämmer när man ska tillämpa bromsar ett eller flera hjul, och när för att minska motorns vridmoment. Interiören omfattar avancerade krockkuddar flerstegs främre som känner av effekterna och driftsätta med rätt nivå av våld. Kompletterande side-gardin krockkuddar installeras för att skydda passagerarna i baksätet.
Hantering, bränsleekonomi, och Capabilities

Dodge Ram bränsletank har en kapacitet på 26,0 gallon. Enligt EPA uppskattar, har 1500 Big Horn Quad Cab en bränsleekonomi på 14 miles per gallon i staden och 20 miles per gallon på motorvägen. Lastbilen är utrustad med en individuell hjulupphängning, och en fem-link fjädring bak. The Ram har en standard lastkapacitet på 1,630 pounds, och en maximal dragkapacitet på 10,200 pounds. Trucken har en maximal kapacitet på sex personer
Ytterligare funktioner

Big Horn Quad Cab är utrustad med en sex högtalare ljudsystem som inkluderar en fri år Sirius Satellite tjänsten. Mediacentret ger uppspelning stöd för CD och MP3, och inkluderar en 30GB hårddisk. Lastbilen har också en elektronisk center fordonsinformation, och en resa /mini färddator som visar information såsom aktuell utetemperatur och resterande körsträcka kvar baserat på bränsletanken nivå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142951.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.