Hur man lyfter en lastbil baklucka

En pickup bakluckan verkar vara en enkel nog del att arbeta på första framträdande. Merparten av tiden, är detta antagande stämmer. Men beroende på hur den lyfts, kan folk skadar sina händer, sin rygg, eller skada vikningsmekanismen av bakluckan dörren över tiden. Efter några enkla steg kan hjälpa dig att undvika problem senare. Saker du behöver
Bilnycklar
Visa fler instruktioner
Standard Truck baklucka Avslutas
1

Approach trucken bakluckan bakifrån. Placera framsidan av din kropp i mitten av dörren när den ligger plant. Du bör vara vänd mot bakrutan på din bil.
2

Lean över bakluckan och kontrollera att det inte finns några material eller stenar som fångats mellan bakluckans ram och slutet på flaket. Rengör eventuellt skräp för hand eller med en borste, om en sådan finns tillgänglig.
3

Ta undersidan av bakluckan med båda händerna. Böj knäna för att få hävstång. Håll ryggen rak. Lyft bakluckan uppåt och framåt med en bra push. Lyssna på dörren att låsa och säkra. Lås med bilnyckeln för att hålla den på plats.
Hydraulisk baklucka Utgående
4

Rensa hydraulisk dörr eventuellt skräp, personer eller material när du är klar med den. Flytta dina fötter och fingrar borta från dörren. Steg till sidan av trucken med dörrstyrningen. Tryck på den gröna knappen eller "på"-omkopplaren för att lyfta luckan från marken.
5

Vänta på dörren för att avsluta lyfta dörren hela vägen nivå med flaket. Stäng av systemet när det är klart. Gå till mitten av bakluckan dörren.
6

Grab bottensidan av den hydrauliska dörren med båda händerna. Böj knäna för att få hävstång. Håll ryggen rak. Lyft bakluckan uppåt och framåt med en bra push. Lyssna till dörren för att låsa på plats. Låsa den på plats vertikalt med fallskydd och kedjan om man är med för att förhindra dörren från att falla bakåt under körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142925.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.