1971 Ford Truck specifikationer

1971 Ford släppt tre modeller för F-serien av pickup lastbilar. Dessa modeller var det bröd och smör av bolaget och Ford släppte dem med bästa möjliga utrustning och drivlina tillgängligt under den tiden. 1971 års modeller är en del av F-seriens femte generationen och presenterade bättre interiör specifikationer som konsumenter krävde bättre komfort och körupplevelse. Trim och modeller

1971 Ford F-serien släpptes i tre modeller, F100, F250 och F350. De var tillgängliga i flera klippningar och ingår lyxiga paket som inkluderade Ranger XLT och Explorer Special. Trims inkluderade Chassi och hytt, den Flareside, den Styleside och plattformen. Dessa trimmar kom i antingen en kort eller lång säng, beroende på modell.

Valfria paket var huvudsakligen koncentrerade på lastbilens inre, såsom trä-ton accenter och djupa vadderade säten funktioner i XLT paketet. Alla modeller presenterade också Ford Twin I-Beam oberoende system framvagn, möjliggör en mer bekväm och mjukare. De var också utrustade med blad-typ bak fjädrar för bättre stabilitet och kontroll.
Motoralternativ

Basen motor för alla modeller som var en 3.9L motor med sex cylindrar och en cylindervolym på 240 cubic inches. Den hade en overhead ventilsystem (OHV) tillsammans med en en-FAT förgasare. Det kunde producera en märkeffekt på 140 hästkrafter. Det kom också som standard med en tre-växlad manuell växellåda. Flera motoralternativ fanns också tillgängliga beroende på modell. Dessa alternativ ingår en 300 CID inline sex-cylindrig motor, en 360 CID V-8 motor och en 390 CID V-8 motor.
Funktioner och aktuella priser

lyxiga paket ingår mattor, en AM /FM-ljudsystem, luftkonditionering, servostyrning, en Cruise-O-Matic växellåda och ett val av tre färger trim för bilens interiör. Ett annat resultat paketet alternativet var Heavy Duty Special. Detta paket ingår tunga utrustning som ingår främre fjädrar, en amperemeter, en Oljetrycksmätare, en generator och en bakre stötfångare. Sedan 1971 Ford lastbilar är över tre decennier gamla, deras priser är starkt beroende av villkor och eftermarknaden modifieringar. Som av 2010 en 1971 Ford lastbil kan kosta runt $ 1500 och upp till $ 15.000.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142885.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.