2007 Dodge 1500 Specifikationer

för 2007 Dodge Ram 1500 är en full-size pickup från Chrysler. Den 1500-modellen är avsedd för lätta. De tre tillgängliga karossutformningar inkluderar regelbundna hytten, crew cab och Mega Cab --- ett super-sized crew cab. Nya funktioner för 2007 ingår förbättrad bränsleeffektivitet och nya alternativ. Denna modell har också utmärkta säkerhet betyg. Modeller

Utöver löpande, besättning och mega hytter, två säng längder finns tillgängliga för 2007 Dodge Ram 1500: 6 fot 3 inches och 8 fot. ST, basmodellen, har vinylklädsel och manuella dörrar och fönster. Luftkonditionering, en CD-spelare och bakre ABS hjul är standard för ST. Nästa steg är upp SLT, med en sex-skivors CD-växlare, dörrar makt och fönster, dörrautomatik och färddator. Laramie, lyx trim nivå, är utrustad med dubbla zons klimatanläggning, fyra hjul ABS, lädersäten och säkerhetssystem.
Options

Alternativ för Ram 1500 inkluderar sängen liners, ett navigationssystem, Sirius Satellite Radio, Bluetooth, makt soltak och en baksätet DVD-spelare. Sport paketet ingår en Hemi motor, automatlåda, dimljus och 20-tumshjul. Off-road-paketet innehåller all-terrain däck, dragkrokar, tallrikar Skid för överföring fallet och främre hjulupphängningen och dimljus.
Mekanisk

Flera motorer finns tillgängliga för 2007 års version av Ram 1500. Basen Motorn för ST är en 3,7-liters V-6, med tillgängliga uppgraderingar till en 4,7-liters V-8 (standard för SLT och Laramie), och en 5,7-liters Hemi V-8. Manuell växellåda är standard för 3,7-liters V-6 och 4,7-liters V-8. Automatisk växellåda är frivillig för V-6 och 4,7-liters V-8 och standard för Hemi.
Säkerhet

Side-gardin krockkuddar och elektroniska stabilitetsprogrammet är valfria för detta fordon. Den fick högsta möjliga betyg i Insurance Institute for Highway Safety är förskjuten frontalkrock testet. Alla säten har over-the-shoulder säkerhetsbälten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142878.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.