Toyota Pickup karossutformningar

Toyota har tillverkat lastbilar sedan 1970-talet. Under den tiden har flera stora modeller gått in och ut ur produktionen. Förutom skillnaderna mellan dessa olika modeller, kommer varje enskild lastbil modell ofta i flera olika organ stilar. Om du planerar att köpa en Toyota pickup, lära sig om dessa stilar för att börja göra ditt beslut. 1969 Hi-Lux

Hi-Lux, en av de första Toyota-truckar, och är ett bra ställe att börja när du lär Toyotas stilar lastbil kropp. Toyota utformat främst den första Hi-Lux, som släpptes 1969, som ett nyttofordon med några krusiduller.
1973 Hi-Lux

1973 Hi-Lux hade en mer estetiskt tilltalande kropp design, med en bil-liknande utseende som liknade en Toyota bilmodell, Corolla. Toyota byggde lastbilens blinkers i sin kropp, i stället för att montera dem på toppen av fendrar. Den 1973 Hi-Lux kom med en extra 7,5-fot säng. Denna långa säng Hi-Lux var en av de första kompakta lastbilar som skulle kunna göra stor dragande.
1984 Xtra Cab och 4Runner

1984, Toyota släppte Xtra Cab och 4Runner, som båda presenterade en helt ny kaross. Dessa lastbilar båda hade mycket längre axelavstånd, med 4Runner presenterar en 103-tums hjulbas och Xtra Cab med en 112-tums hjulbas och en längre cab. Den 4Runner skilde sig från de flesta andra lastbilar i det att den eschewed en all-stålkonstruktion och hade en extra-kort säng, såväl som ett plastlock som täcker ryggen.
1986 4Runner

År 1986 fick 4Runner, tillsammans med alla Toyotas övriga fyra-hjulsdrivna bilar, en hjulupphängning, som tog mindre plats och sprang smidigare. Bland bilarna släpptes under denna period var en turboladdad modell som webbplatsen Off-Road beskriver som den bästa gammaldags Toyota lastbil kropp för sin utmärkt bränsleekonomi och låga vikt. Addera Toyota Tundra

Toyota Tundra debuterade omkring 2000, med en kropp stil något mindre än tunga lastbilar, och med en mindre arbetsförmåga att starta. Denna typ av Toyota Tundra blev populär med vanliga användare men inte med tunga lastbilar användare. Dock hade den andra generationen av Toyota tundras en större kropp stil och fler funktioner, inklusive tre olika hytt storlekar, tre längder säng och tre motorer. Kroppen stilar ingår regelbunden, Double Cab och CrewMax. Alla tre kom i olika utföranden typer också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142974.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.