Hur man identifierar en 1942-1947 Ford Pickup

Tidig Ford pickups, eller de av platthuvudet V-8 eran, har inte standardiserade nr för ett fordon som fordon av idag. Identifiering beror på visuella metoder samt motor-och ramnummer. På grund av sin ålder, är många av dessa fordon återställas med delar från en mängd olika källor - många komponenter var utbytbara från år till år. Du kan använda tre metoder för att identifiera fordonet. På så sätt kan du kontrollera också att både ramen och motorn är från samma fordon. Saker du behöver
Stålborste Rengöringslösningen
Visa fler instruktioner
1

Hitta motorn gjutdatum kod. Telusplanet.net uttrycker det på toppen av bellhousing på baksidan av motorn, strax innan transmissionen. Det är en tre-läge koden - "69A", till exempel. Vissa koder föregås med bokstaven "C" betecknar kanadensisk-tillverkade motorer. Detta nummer måste refereras till en notering som liknar den som finns på Telusplant.net. Koden "69A" identifierar en 1946 motor.
2

Leta ramen serienummer och skriva ner det. Enligt Van Pelt Sales 'Early Ford Serienummer webbsida, är det stämplat i tre lägen - framsidan, mitten och baksidan av ramen skenan på förarsidan. Den enda synliga stämpling är den framåt ett, syns när man tittar ner i motorrummet, mellan den främre tvärbalk och brandväggen.
3

Jämför serienumret till en identifiering notering. Serienumret är ett sekventiellt bilproduktion nummer som förts över från det föregående året - 1GA-326, 417, till exempel. Matcha med tabellen finns på Van Pelt Sales 'Early Ford serienummer sida som listar början till slut serienummer för varje enskilt år.
4

Leta efter visuella egenskaper 1942-1947 Ford pickup. 1942-1947 Fords är mycket lika, varvid merparten produceras under andra världskriget. Van Pelt Sales modell identifikationskarta noterar varje år egenskaper, särskilt när det gäller hjul och galler design. Denna sida erbjuder identifiering illustrationer för varje lastbil under respektive år rubriker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142847.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.