Air Brake Kompressor Specifikationer

Tryckluftsbroms teknik används i olika applikationer, inklusive bromssystem på bussar och släpvagnar. En luft broms kompressor består av cylindrar, motorer och kolvar. Några av dessa kompressorer är utrustade med lufttuber vars syfte är att hålla i luften inom ett förinställt tryckområde. Ovanför kolven, har kompressorn ett inlopp och ett utlopp ventil tillverkad av tunna metall klaffar. Pressure

luftbroms kompressorer drivs av motorer på fordon och är utformade för att överföra kraft till tryckluftbromssystemet. De kan nå ett tryck av 115 to135 psi. För att stoppa trycket från att öka, kompressorer har en tryckvakt ingår. Luft i tanken styrs via en regulator som drivs av användaren, som kan kräva luft av specifikt tryck under en given tidsperiod. Air broms kompressorer har också mätare för att möjliggöra övervakning av lufttryck i tanken och lufttryck som levereras till användaren.
Cylindrar

Mest luftbroms kompressorer har två cylindrar som liknar dem hos en motor. Den första cylindern tjänar syftet att pumpa luft in i den andra cylindern, medan den andra cylindern verkar för att öka trycket hos denna luft. Luftbroms kompressorer har guvernörer vars syfte är att styra den högsta och lägsta lufttryck i systemet.
Lubrication

Smörjmedel är utformade för att kyla och smörja rörliga delar av en luftkompressor. Huvudsyftet är att förlänga dess prestanda och användning. Smörjmedlet bör vara förenliga med kompressor utrustning. Luftbroms kompressorer innehåller oljebad som kontinuerligt smörjer lagren och cylinderväggarna under drift av vevaxeln. De oljebad kombineras med ett filter och en tryckregulator och installeras nära tidpunkten för utnyttjandet.
Pressure

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142627.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.