Förbättra Gas Mätarställning 454 Chevy

Först tillverkas i 1970, är ​​det 454 Chevy big block motor som används för att driva fullstora bilar, lastbilar och även båtar. Det kan anpassas för att passa många applikationer. Om du bogserar på en regelbunden basis, producerar 454 motorn en hög nivå av vridmoment för att göra jobbet. Den kraftfulla V-8 motor, dock är inte den mest effektiva när det gäller gas körsträcka, och du kan räkna med att få bara 10 till 12 miles per gallon. Instruktioner
en

hålla motorn i god ordning. Kontrollera olja och vätskor regelbundet och hålla dem fyllda till optimal nivå. Kontrollera luftfiltren är rena och ändra dem regelbundet så att luft kan flöda fritt genom motorn. Kolla din instruktionsbok för hur man fyller dessa kontroller och hänvisa till de inställningar som finns i det. Du bör kolla under motorn en gång i månaden
2

Kontrollera att lufttrycket är inställd på den nivå som rekommenderas i din instruktionsbok. Du bör kontrollera dem minst en gång i månaden och fylla ett däck omedelbart om du misstänker att det sitter lite lågt. Körning med fel däcktryck sätter onödig påfrestning på motorn.
3

inte dra mer än du behöver to.The motor kan lätt dra en släpvagn runt hela tiden, men det minskar gas körsträcka du kommer att få dramatiskt.
4

Drive inom hastighetsgränsen. Det är en kraftfull motor, men låt dig inte frestas att gasa hela vägen. Bilindustrin står regelbundet att 55 mph är den optimala hastigheten för att köra på för att få den bästa bränsle körsträcka ur någon motor.
5

Drive förnuftigt och förutse vad som är framför dig. När du ser en kö framför dig, sakta ner när du närmar dig snarare än fortkörning ända fram till slutet och smäller bromsarna på. Om du kommer fram till en kulle och trafikflödet kan du, skynda gradvis när du närmar dig det och inte över-rev motorn. Du är mycket bättre att klättra en kulle i en lägre växel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142569.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.