Hur man hyra en lastbil för att flytta en båt

Oavsett om du behöver flytta en båt över land eller över staden, hyra en lastbil kan göra jobbet lättare. Många uthyrningsfirmor erbjuder den utrustning du behöver för att flytta din båt. Beroende på storleken och vikten på båten, kan du behöva ett flyttlass, traktor, släp eller pick-up truck. U-Haul, Enterprise och Rent-A-Wreck är tre rikstäckande företag med fordon som har kapacitet att bogsera en båt. Instruktioner
Uthyrning med U-Haul
1

Gå till U-Haul hemsida (Se referens 1) för att hitta en plats nära dig genom att ange din zip /postnummer eller en adress och klicka på "Sök Läge. "
p Om du inte har tillgång till Internet, ring U-Haul på 800-468-4285 för platsinformation.
2 p Om du använder hemsidan, klicka på" Lastbilar "längst upp på skärmen, och väljer sedan den lastbil du vill ha från rullgardinsmenyn.

alternativ som skulle dra ett båt har en pick-up truck med en dragkapacitet på 5500 pounds, alla rörliga lastbilar som varierar i storlek från 10 fot till 26 fot och dra upp till 7500 pounds, liksom större släp traktor för mycket stora båtar. Storleken av de nödvändiga trucken kommer att bero på storleken och vikten av båten. Du kan också hyra en släpvagn.
3

Klicka på "Pickup Date" rutan och välj det datum du behöver lastbilen.
4

Klicka på " Pickup Location "rutan och skriv in postnummer eller stad och stat där du vill plocka upp lastbilen.
5

Klicka på" Dropoff Location "rutan och skriv in postnummer eller stad och stat där du vill släppa lastbilen, eller klicka i rutan för att hålla det samma som upphämtningsplatsen.
6

Klicka på "Hämta priser." Den sida som dyker upp kommer att ha en detaljerad förteckning över varje lastbil för det angivna datumet.
7

Hitta lastbilen du vill och klicka sedan på "Fortsätt." Om trucken du ville inte är tillgängligt klickar du på bakåt-knappen och välja ett annat datum eller plats.
8

Hitta den plats där du vill plocka upp lastbilen och klicka på "Fortsätt."

9

Välj en plan skada skydd, klicka sedan på "Fortsätt".
10

Välj ytterligare hyresobjekt behövs (tillval), klicka sedan på "Fortsätt." Dessa poster inkluderar dockor och kuddar möbler.
11

Review din beställning, klicka på "Lägg i varukorgen".
12

Klicka "Check Out".

13

Fyll i leverans-och faktureringsinformation, klicka sedan på "slutföra köpet." Addera Uthyrning med Enterprise
14

Gå till Enterprise hemsida och klicka "Platser" på vänster sida.
15

Välj en stat från rullgardinsmenyn.
16

klicka på "Go".

17

Välj en plats och ringa numret som finns eller ring Enterprise på 888-736-8287 för att hitta den plats som ligger närmast dig. Slutföra online-bokning information, om föredraget. Du betalar när du hämtar ut bilen. Addera Uthyrning med Rent-A-Wreck
18

Gå till Rent-A-Wreck hemsida och sök efter platsen närmast dig genom att skriva i staden, staten eller postnummer.
19

Klicka på "Sök".
20

Läs listan med Rent-A-Wreck platser och klicka å ena närmast dig.
21

Klicka på "Priser och reservationer."
22

Gör din bokning genom att ringa numret som finns eller kontakta dem via e-post. Du kan också ringa Rent-A-Wreck på 877-877-0700 för information om platser och priser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142560.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.