1997 Ford F350 Specs

Den 1997 Ford F-350 har en kropp utformning liknar de stilar som används under 1980-talet. Den har gott om kraft för att bogsera och dra andra fordon och släpvagnar som den styrka är makt snarare än estetik. Det kommer också i en förlängd hytt, fyrdörrars modell för bättre komfort vid ridning. Effekt och motor

1997 Ford F-350 har en 5,8-liters, V-8 motor med en 245 hästkrafter. Den innehåller 400 foot-pounds av vridmoment vid 2.200 rpm. Bränsletanken rymmer 69 liter blyfri bensin. Den innehåller en fem-växlad manuell växellåda för yttersta makten och kontroll av föraren. En automatisk överföring är tillgänglig, men inte är standard.
Hantering

1997 F-350 har en 4,1 axel förhållande och ett låsningsfritt bromssystem för att förbättra hantering kapacitet. De två skivbromsar är ventilerade. Bladfjädrar gör de främre och bakre fjädring stel.
Exterior

Utsidan av F-350 har kroppen färg och sidoprofilsektionen. De främre och bakre stötfångare är krom, med krom trimma hela kroppen. De enda lök strålkastarna har halogenlampor. Bakrutan innehåller tonade glas. Bränsletanken har enligt-kroppsskydd. Addera Interiör

Interiören i F-350 inkluderar en främre askkopp, en AM /FM-stereo, en cigarrettändare , digital klocka, öppen förvaringslåda, en belyst handskfack, nackskydd, en bänk i baksätet för passagerare, lagring på baksidan av sätet och vinyl sits stoppning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142476.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.