Hur Jämför Gas Economy of Pickup

En pickup är ett stort fordon, vilket innebär att det normalt tar mer bränsle för att driva än en bil. I sin tur kan gasen ekonomi pickup lastbilar verkar dålig jämfört med mindre inhemska fordon. Men vissa pickup modeller är mer effektiva när det gäller att gasförbrukning än andra. Ju högre bränsleeffektivitet pickup truck, desto mer pengar du sparar och ju mer du bidrar till hållbar energi. Gas ekonomi är en viktig punkt att tänka på när man jämför pickup lastbilar. Instruktioner
1

titta på den allmänna storleken på pickup. Typiskt, den mindre och lättare trucken, desto mer sannolikt är det att få bättre gas ekonomi, enligt Consumer Reports.org. Till exempel är en kompakt, kort-säng pickup sannolikt har bättre gas ekonomi än en full-size, lång säng pickup.
2

uppmärksam på hur mycket ström de pickup lastbilar du har att jämföra. Generellt bestämmer motorn detta. Ju mindre kraftfulla lastbilen, desto bättre gas ekonomin. En liten fyrcylindrig motor, till exempel, kommer att vara mer effektiv än en pickup med en V-6, V-8 eller stor dieselmotor.
3

reda på miles per gallon, eller mpg, för pickup bilar du jämför. Detta kommer att berätta hur mycket gas ekonomi har truckarna. Till exempel kan en full-size pickup ha 14 mpg, medan en kompakt lastbil har 17 mpg. Ju större mpg, desto bättre gas ekonomin pickup truck har.
4

Använd online-resurser för att lära sig mer om specifika modeller pickup utan att behöva besöka generalagenten och fråga en säljare. Till exempel erbjuder FuelEconomy.gov några sidor som hjälper konsumenter att hitta mer information om ett fordons gas ekonomi. Se Resurser för en sida som värderar olika modeller pickup enligt bränsleekonomi och ett fordon locator som gör att du kan slå upp bränsleekonomi för specifika modeller och årsmodeller.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142318.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.