Hur man väljer ett 12 Volt vinsch

Om du bor på en gård, måste dra stubbar, har en båt, eller har vänner och familj som verkar fastna ofta, kan du använda en bra vinsch. Vinschar är en mycket starkare och mer kapabla än de en gång var på grund av tekniska framsteg och innovationer utformning. Tolv-volts vinschar finns i ett fantastiskt utbud av pull effektklasser och har ett brett prisklass från under $ 100 till strax under $ 2,000, beroende på hur mycket vinscha du behöver. Att välja den bästa 12-volts vinsch beror på ett antal faktorer. Instruktioner
1

Tänk dragkapacitet av vinschen. Bestäm om du kan få med 2.000 pund dragkraft, eller om du behöver mer. Räkna om priset stiger i proportion till den klass av vinscha du köper.
2 Vinschar används allmänt i räddningstjänsten.

Kontrollera valsningskapacitet av vinschen. Ta reda på hur mycket det kan dra på en rulle. Tänk på att, som en allmän regel, är den rullande kapaciteten ungefär tre gånger dragkapacitet, en 2000-pound vinsch bör ha ca 6000 pounds av rullande kapacitet
3

notera. av den marina kapacitet av vinschen också. Normalt är den marina drar potentialen lite mer än dubbelt så dragstyrka. Samma £ 2000 exempel ska ha en marin kapacitet på ca 5000 pounds. Begränsa båt storlek till högst 18 meter för 2.000 pund vinsch.
4 Stag av dessa vägar, och du kommer inte att behöva en vinsch.

Välj en vinsch som har en stark, kraftig krok och 3/16 tum till 5/16 tums diameter flygplan kabel. Kontrollera rating av kabeln och krok för att se till att de är väl inom hållfasthet toleranser som krävs för vikterna vinschen har fått betyget att dra. Få en vinsch med mer än tillräcklig kabellängd, minst 30-90 meter, så det finns gott om utrymme mellan dig och vad du är bogsering.
5

Välj ett 12-volts vinsch med en multi -montera ytan med en anständig medelstora monteringsplatta, exempelvis fem inches av 7 inches. Få en vinsch som har batteriklämmor. Köp bara en vinsch som har fjärrkontroll funktionalitet, som kan sätta användaren i vinschen på ett säkert avstånd från bogsering åtgärden.
6

Köp ett 12-volts vinsch som har en handtag nödsituation vev , ett bärhandtag för enklare transport, och en justerbar koppling för bättre pull kontroll. Läs den speciell för att se om vinschen har härdade stålhjul, väderbeständig bostäder och en strömbrytare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142249.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.