1996 Dodge RAM Indy Specifikationer

Dodge, en division inom Chrysler Group, är ett varumärke av bilar, lastbilar, terrängbilar och minibussar som säljs i en mängd olika länder världen över. Med många bilmodeller, såsom Avenger och Challenger, dess Ram lastbilar är kanske några av sina mest kända bilar, till exempel 1996 Dodge Ram Indy. Mått

1996 Dodge Ram Indy har en hjulbas på 119 inches, en total längd av 204 inches, inklusive stötfångare och 199,9 inches utan, och en höjd av 71,9 inches tom. Den pickup låda på lastbilen mäter 6,5 fot, med bakluckan höjd är 19,4 inches, framsidan av lådan till slutet av den öppna bakluckan mäter totalt 99,9 inches. Denna Dodge Ram-modellen har en lastkapacitet på 2370 £. samt ett 26-liters bränsletank på modeller med korta pickup lådor. Motorn är en 5,9-liters Magnum och exteriören är målad lysande blå.
Indy Package

För Indy 500 entusiaster finns en Indy paket av alternativ tillgängliga för denna Dodge truck. Den ursprungliga 5,9-liters, kommer V8-motor med ytterligare 15 hästkrafter och bilen får en entonig färg behandling med vita accent ränder. Den erbjuder inte bara en variation av jubileums Indy 500 och Dodge grafik för köparen, men en sport-trimmad avgassystem med en kromad spets också. Den Indy alternativ paketet levereras också komplett med 17-tums Goodyear Eagle GTII däck samt 17-tums American Racing Wheels, och, som av när modellen infördes, var det pris på ca $ 900.


Ytterligare tillval

Förutom Indy Package av optioner, kommer 1996 Dodge Ram Indy också med en mängd andra alternativ för köparen att välja mellan. Vid sidan av ett säkert grepp axel och fyra hjul låsningsfria bromsar, kan du välja att ha den vanliga valens panelen ersatts med en blå stötfångare. Andra alternativ inkluderar golv mattor, motorvärmare, driva dubbla ljusa 6-by-9-tums speglar, en AM-FM stereo kassett eller cd med en grafisk equalizer, dubbla tände visir och en glidande bakruta. Denna Dodge Ram lastbil har alternativ för även pickiest entusiasten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142156.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.