Hur Fäst en kabel till en Winch Spool

Kabeln på en vinsch spole kan du ansluta ena änden till ett objekt och dra ut eller fritt vad behöver flyttas eller har fastnat. Du kan ha en liten handvevade vinsch eller en elektrisk motor vinsch, båda kan ge dig den extra kraft du behöver för att frigöra objektet. Tillämpning av kabeln till vinschen kräver samma metod för båda typerna. Saker du behöver
Kraftiga arbetshandskar
Kabel
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Sätt på tunga arbetshandskar och den skyddsglasögon innan du rör vid kabeln.
2

Leta frigöringsspaken på din vinschtrumma. Detta ligger på en assiett av vinschen. Det finns ett litet hål där kabeln ska monteras för att starta lastades på vinschen. Klicka på Öppna frigöringsspaken och linlåset öppnas nära inmatningsspringan att mata kabeln.
3

Sätt ena änden av kabeln över den övre delen av trumman ger det till baksidan av vinschen området. Om din vinsch är rikligt-monterad, kan du behöva trycka på kabeln över toppen istället och dra kabeln på baksidan av lastbilen. Tryck på ena änden av kabeln i sidan inmatningsspringan och trä den mellan klämkäftarna. Dra frigöringsspaken tills den stängs så linlåset käftar låsa på änden av kabeln.
4

Vrid vinsch och börja linda kabeln på spolen. Använd din hand för att hålla ett visst slack i kabeln som slingrar över toppen av vinschen och på baksidan av spolen. Guide kabeln runt vinschen från sidan inmatningsspringan över till den motsatta sidan av spolen utan överlappning. När du når den andra sidan, börjar styra kabeln över nästa avsnitt och linda kabeln samma som innan tills du kommer tillbaka till sidan inmatningsspringan. Fortsätt samma process, skapar jämna skikt från sida till sida av spolen, tills kabeln är fullastad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/142118.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.