Hur man identifierar en lastbil VIN

Varje typ av lastbil --- från en ekonomi pickup till en semi --- tillverkats sedan 1981 har ett 17-tecken identifikationsnummer för att skilja den från alla andra fordon. Består av siffrorna 0 till 9 och bokstäverna A till Z --- minus I, O och Q --- den avkodade informationen omfattar land, tillverkare, märke, modell, år, fabriken och serienummer. Den nionde tecknet --- kallas "kontrollsiffra" --- resultat från en formel eller algoritm som förhindrar bedrägeri. Hitta ditt VIN på en etikett på förarsidan instrumentbrädan, nära vindrutan, eller på din titel, registrering eller försäkring kort. Saker du behöver
VIN avkodare
Visa fler instruktioner
1 A lastbilens VIN identifierar kroppen stil.

Räkna tecken. Din VIN ska ha exakt 17. Om det finns någon mer eller mindre, det är inte ditt VIN.
2 Titta efter en semi s VIN på kanten av förardörren.

Decode de tre första siffrorna i VINquery (se referenser). Rulla ner till "Hur man läser Märke /Tillverkare från en VIN" och jämför de tre första siffrorna i ditt VIN till dem i diagrammet. Om att listas inte matchar ditt bilmärke, det är inte ditt chassinummer.
3

Decode hela VIN. Ange ditt chassinumret på Den inofficiella DMV Guide, VINquery eller avkoda Detta webbplatser. Ange "Sök", "Go" eller "Decode". Varje webbplats redovisar en grundläggande beskrivning av ditt fordon. Om beskrivningen inte stämmer din bil, är det nummer du angav inte ditt riktiga VIN.
4

Look för "VIN" eller "Fordonets registreringsnummer" beteckning på etiketten på instrumentbrädan, ditt titel, din registrering eller din försäkring kort. Beteckningen bör identifiera numret som din VIN.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141951.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.