Hur Wire en lastbil Generator

Pick-up lastbilar är en USA standard när det gäller fordon på vägarna, och som alla bilar, periodiska underhåll och uppgradering av delar som behövs när du äger en lastbil. Generatorn är generatorn för lastbilens motor, att hålla batteriet laddat medan lastbilen är på. Men om generatorn går dåligt, måste du byta ut den. Installera en ny starter och ledningar den på plats kan få din lastbil ut ur garaget och tillbaka på vägen där den gör dig mest bra. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Wrench in
Breaker bar ratchet
Visa fler instruktioner
1

parkerar lastbilen, ställ in paus och stänga motorn. Ta ut nyckeln ur tändningen och öppna huven på lastbilen. Ta den negativa batterikabeln med en skiftnyckel och ställ den åt sidan medan du arbetar på elektroniken i din lastbil. Leta bältet diagrammet på motorhuven eller radiator svepning av din lastbil för att hitta den Serpentine belt diagram som visar var generatorn är placerad, samt spännare skruven att lossa trycket på bandet.
2 < p> Lägg ut en lämplig storlek socket över änden av bulten till remspännaren remskiva och montera breaker bar spärr till uttaget. Applicera tryck i den riktning som anges på Serpentine belt diagram (för vissa modeller av lastbilar, kommer inriktningen vara medurs, medan det för andra bilar det kommer att moturs) för att lossa bältet. Skjut remmen från spännaren och långsamt frigöra trycket på spärranordningen att låta trissan flyttar tillbaka in i "stängt" läge. Ta loss remmen från generatorn remskiva, men inte från någon av de andra trissor i motorn.
3

Koppla bort alla kablar från den gamla generatorn och använda hylsor eller nycklar för att lossa och ta bort bultarna som håller generatorn på plats. Ta bort generatorn från motorn. Montera den nya generatorn på plats och dra åt alla bultar.
4

Hitta den röda utgången tråd och anslut den till den stora terminalen på generatorn. Skjut brickan och dra åt muttern för att hålla kabeln på plats. Skjut den vita kontakten med den elektriska kontakten på den i generatorn tills den klickar på plats och säkrar. Placera Serpentine belt över änden av generatorns remskiva. Släpp spänningen i spännaren och dra remmen på plats. Ta dina verktyg, anslut batteriet bly, och starta trucken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141927.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.