Hur man installerar Trä sidor på en pickup säng

Utvidga höjd sängsidor på din lastbil möjliggör ökad last utrymme och ökad säkerhet för de saker du distanser. Standard 2-av-2 timmer passar väl i staven fickorna på de flesta sängar, och är stout nog att använda som hörnstolpar för trä sidorna. Behandlade yttre plywoodskivor är det starkaste materialet för att skapa trä sidorna. De är enkla att skära och billig, och kan målas eller färgas för att lägga till en dekorativ touch. Saker du behöver
Behandlas 2-av-2 timmer
Cirkelsåg
Måttband
3/4-tums behandlad plywood
Ström sander
100 grit Framing sandpapper
fyrkantiga
Trälim
C klämmor
1 1/4-tums behandlas däck skruvar
färg eller bets tillval
Visa fler instruktioner
1

Cut sex stycken 2-av-2 behandlat virke till höjden av trä sidor du vill, plus 12 inches att infoga i fickorna säng järnväg. Använd en cirkelsåg för att göra nedskärningar.
2

Mät och kapa en 3/4-tums tjock, behandlat, yttre plywood panel för varje sida. Skär panelerna till höjden av dina 2-av-2 hörnstolpar, minus 12 inches, och längden på sängen från baksidan av hytten till det bakre hörnet av sängen sida. Använd en cirkelsåg med en fin tand plywood blad.
3

Sand hörnstolparna och paneler med en effekt slipmaskin och 100 sandpapper. Lay en panel på ett par sågbockarna. Mät in från varje ände av flaket till hörnet av den närmaste hörnet ficka. Gör detta på framsidan och baksidan. Märk plywood med måtten du just tog att anpassa hörnstolparna. Använd en vinkelhake för att dra en linje över plywood för att markera positionen för hörnstolpen.
4

Applicera en sträng trälim till en sida av varje hörnstolpe, start 12 inches från ena änden . Rikta in inlägg på panelen, med linjen på vad som kommer att vara den yttre kanten av inlägget. Placera stolpen med 12 inches hängande utanför den nedre änden. Kläm fast stolpen på plats med C-klämmor.
5

Vänd panelen över och driva en 1/4-tums behandlade däck skruvar genom plywood i de 2-av-2 inlägg, en varje 20 inches. Ta bort klämmorna. Upprepa monteringen med den andra sidopanelen och montera stolparna i hörnet fickorna på flaket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141878.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.