Hur man bogsera med en 2008 Dodge Dakota 4.7V8 Quad Cab 4X4

2008 Dodge Dakota är tippad som har bäst-i-klassen dragkapacitet på strax över 7000 pounds. Rätt utrustad, är Dodge Dakota ett mångsidigt dragfordon. Saker att titta efter när redo att bogsera är ett fullt utrustat bogsera paket, rätt storlek kulan för släpet ska bogseras korrekt elektrisk anslutning för lastbil och släp, och annan behövlig last nät eller återhållande remmar. Om en mottagare skumt och andra Släputrustningen behövs, U-Haul och etrailer.com är bra källor för utrustning. Har skumt professionellt installerade. Saker du behöver
Fullt utrustat bogsera paket.
Kulkoppling dimensionerad till släpet. A 2 "bollen är vanligast.
Elektrisk pin adapter, om det behövs. Review Ett säkerhetslås för dragkrok
Cargo nät eller spännband, om det behövs.
Visa mer Instruktioner
dig redo att bogsera
1 p Om din Dakota inte kom med en fiberkabel paket, har en installerad. dragkrokar och andra bogsering delar är specifika för Dakota. U-Haul och Etrailer. com har ett komplett sortiment av draganordning. När du har valt, ha bogsering paketet professionellt installerade.
2

Tillbaka lastbilen till släpet som ska bogseras. Sänk trailern på bollen med armen vev eller manuellt lägre släpvagn på plats. Säkra veven.
3

Lock dragkrok på bollen. Dra och låses på plats om dragkroken har en låsmekanism. För extra säkerhet, en viktig eller kombinationslås kan användas för att fästa släpet till lastbilen skumt.
4

Anslut elektriska stift från Dakota till släpet. Använd 4-polig till 7-polig adapter om det behövs . Fäst säkerhetskedjorna till lastbilen. Kedjorna kan behöva vridas ett par gånger för att hindra dem från att dra längs marken.
5

Kontrollera alla anslutningar mellan dragkrok, el, och kedjorna säkerhet att säkerställa att de är korrekt monterade. Testa bromsljus och blinkers på släpvagn för att se till elektrisk anslutning fungerar.
6

Ladda vagnen med last som skall bogseras. Kontrollera den tyngsta delen av lasten är mot framsidan av vagnen. jämnt fördela resten av lasten under hela släpet. Säkra lasten med last nät eller spännband.
7

Tow där du behöver gå. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/143840.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.