Skillnader mellan Crew Cab & SuperCab Från Ford

SuperCabs och manskapshytter finns två typer av stugor tillgängliga för Ford lastbilar. Ford erbjuder dessa typer av hytter, samt regelbundna förarhytter, i sin F-serien och Ranger pickup lastbilar. När du väljer mellan de olika modellerna, måste du bestämma hur mycket utrymme du behöver, tillsammans med pris-och sittplatser arrangemang. SuperCab

SuperCab är Fords version av en förlängd hytt. Istället för att ha fyra fulla dörrar, som med besättningen hytten har SuperCab en fullständig passagerardörren, full förardörren och två halva dörrar i ryggen. Du kan bara öppna dessa halv dörrar när de främre dörrarna är öppna, de öppnar mot baksidan av lastbilen i stället för framåt. Den SuperCab kan ha antingen säten i ryggen eller hoppa säten --- små säten som är vända in i hytten på lastbilen så passagerarna mot varandra. Dessa platser är bäst för barnen. SuperCabs vanligtvis inte har så mycket benutrymme som manskapshytter.
Crew Cab

Fords manskapshytter är fullstora hytter med fyra dörrar, bänkar och mer benutrymme än de SuperCabs. Manskapshytter finns i alla F-seriens lastbilar, inklusive F-150, F -250, F-350 och F-450. När du köper en Ford lastbil, kommer en modell med en besättning hytt kosta mer än en med en SuperCab. Manskapshytter erbjuda passagerarna mer utrymme och är därmed mer tillmötesgående för vuxna.
Tidsplan

SuperCab först gjorde sin debut i 1974 Ford F-150 . Ford Ranger erbjuds först SuperCab alternativet i mitten av 1980-talet. Ford har erbjudit F-350S med både regelbundna eller besättningens hytter sedan 1969. Sedan 1999, både F-350 och F-450 kommer med antingen vanlig, SuperCab eller besättningens hytter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141866.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.