Hur att stänga av larmet Säkerhetsbälte på en F-350 Ford

Även säkerhetsbältet larmet görs för säkerheten, kan det verkligen vara irriterande. Det finns tillfällen när du vill vara i din Ford F-350 pickup truck utan att sätta på dig säkerhetsbältet, som när du försöker lyssna på en fotbollsmatch medan du väntar på din lastbil för någon, men att bilbältet larmet bara kommer inte sluta. Lyckligtvis finns det en process som du själv kan göra för att inaktivera din Fords larm bilbälte. Följ stegen exakt, och larmet kommer att inaktiveras. Processen är densamma för alla F-serien Fords. Saker du behöver Begagnad Ford F-350
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen på din Ford F-350.
2 < p> Sätt din lastbil i parken och se till att alla dörrar är stängda och säkerhetsbältena är spände. Slå inte på tändningen eller slå på strålkastarna.
3

Slå på tändningen. Starta inte trucken. Vänta på säkerhetsbältet varningslampan att gå ut på instrumentpanelen.
4

Buckle och unbuckle förarens säkerhetsbälte tre gånger. Bältet ska hamna spände.
5

Vänd strålkastarna på och sedan vända dem rätt off.
6

Buckle och unbuckle förarens säkerhetsbälte tre gånger, slutar upp med det spände. På instrumentpanelen, ska du se säkerhetsbälte varningslampa tänds i några sekunder.
7

Buckle och sedan omedelbart unbuckle förarens säkerhetsbälte när säkerhetsbältet varningslampan släcks. Varningslampan på Fords instrumentbrädan börjar blinka. När det tar stopp, är processen klar och ditt larm är avaktiverat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141689.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.