Hur man mäter Trailer Fälgar

Uppgradering fälgarna på släpet kan förbättra både dess utseende och prestanda . Innan du kan köpa nya fälgar , måste du få en korrekt mätning av den erforderliga fälgar för din släpvagn . Endast ett fåtal enkla verktyg och tid som krävs för att korrekt mäta din trailer för lämplig fälgar . Ditt mål är att bestämma storleken på navet och bult avstånd för att säkerställa att du köper trailer fälgar som passar . Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

avlägsna befintliga trailer fälgen från ena sidan av släpvagnen och ställ åt sidan .
< br > 2

Räkna antalet hjulbultar närvarande på navet och Notate . De flesta hubbar släpvagn är utrustade med 4:56 hjulbultar , men släpvagnar avsedda att bära tunga laster kan ha mer .
3

Mät avståndet mellan centrum av en bult och mitten av bult direkt om din släpvagn navet har ett jämnt antal bultar . Detta avstånd i kombination med antalet skruvar i mönstret kommer att avgöra vilken trailer fälgar du behöver .
4

Mät från mitten av en bult till en punkt halvvägs mellan två intilliggande bultar om du trailer Navet har ett udda antal bultar. Kombinationen av bulten antalet och avståndet till mitten av diametern avgör vilka fälgar passar din trailer .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141583.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.